A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                             foto: arkiv

Trnderkaillan

TRØNDERKAILLAN é klar for fæst. E dåkker klar?

 

Lørdag 14. april er det klart for vårsesongens siste dans i Folkets Hus. Som vanlig er det RanheimsDansen som står for arrangementet. Dansefesten er imidlertid åpen for alle som ønsker å svinge seg i et trivelig miljø og på et av byens største dansegulv. En trivelig fest blir det med god dansemusikk av de kjente Trønderkaillan. Her er det bare å ta fram danseskoene og gi dere avgårde til Folkets Hus i Ranheimsveien 175.

TRØNDERKAILLAN spiller opp

Trønderkaillan har også tidligere spilt for danseglade Ranheimsbygg. Musikken var så bra og dansegulvet var fylt godt opp gjennom hele kvelden, og slikt må resultere i et reengasjement før eller siden. Nå ville det seg slik at lørdag den 14. april var en dato som passet både arrangør og de to i Trønderkaillan. Denne gang er det Karsten og Kjetil som utgjør duoen, ikke som sist da det var Karsten og Tore.

Det spiller overhodet ingen rolle hvem som er med Karsten, musikken holder allikevel høy klasse og er god å danse til. Det er bare å se fram til denne siste dansekvelden før sommeren. Foreningens leder, Kirsten Saksvik, sier at dette er «vårens vakreste eventyr». Vi får tro henne på det.

Alle som ønsker det får danse

En del av de som er enslige har kanskje tungt for å ta veien til Folkets Hus. Om det er frykten for ikke å få danse, så er det en ubegrunnet frykt. Jeg tør garantere at alle som ønsker det får danse!

Klubben er så heldige at de har i sine rekker danseløver som Karl Ove, Rolf, Karl Otto og ikke minst «dansekongen» Åge! Det motsatte kjønn kan mønstre dansedronninger som Kirsten Beate, Unni, Elin, Randi, Berit og flere til. Her er det bare å by opp en dansepartner eller du venter til du selv blir bydd opp.

Festen starter klokka 21.00

Denne hyggelige dansefesten starter klokka 21.00. Da spiller Trønderkaillan opp til kveldens første dans. Siden går det slag i slag med låter som er gode å danse til. Livat blir det også helt til 01.00 over midnatt.

I løpet av kvelden er det tradisjon for at man tar en «karbis» i B-salen. Denne samlingsstunden er ofte riktig så trivelig. Det serveres både sanne og usanne historier og vitser, det fleste som fortelles etterfølges gjerne av latter!

Fra serveringsluka selges både enkel mat og klarert drikke. Du får kjøpt øl og vin til priser som er langt under det du betaler når du er ute på by`n. Det garanteres at denne lørdagskvelden i Folkets Hus vil føye seg inn i rekken av vellykkede og trivelige fester i foreningens historie.