A+ A A-

av: Kjell Arntzen

DanseparVi har nådd september og det er klart for første ettermiddag med SENIORDANS i Folkets Hus. Dansens leder, Astrid Gulbrandsen, forteller til Ranheimsavisa at nå gleder de seg til å ta fatt igjen med dette populære og positive tilbudet for alle danseglade pensjonister. Forstår jeg henne rett så er det mange slike her på Ranheim. – Vi er ei bra gruppe, sier Astrid, - men vi tar imot alle som vil være med. Der det er hjerterom osv. der er det også plass i gjengen, sier hun med et smil.

Tirsdag 4. september

Tirsdag 4. september klokka 16.00 er det klart for høstens første dans i Folkets Hus. Astrid ønsker både gamle og nye dansere hjertelig velkommen. – Her hos oss er det veldig trivelig og vi danser både de tradisjonelle «seniordansene» og etter hvert danser vi også linedans. Linedans er virkelig blitt populært blant oss som er med og vil nok bli det for dere som kommer til oss for første gang, sier hun.

Ikke noe problem om du er alene

Vi har vært innom Seniordansen et par ganger og ser at det ikke byr på problemer å være alene. Her danser alle med hverandre selv om mange kommer parvis. – Dette skal jo være et tilbud for alle, sier Astrid, og da må vi gjøre det slik at det blir et tilbud for alle!

-        Det hadde vært veldig trivelig om vi kunne se noen nye ansikter på tirsdag og selvfølgelig de vi også har sett tidligere, avslutter hun.