A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                             foto: wikipedia/Kjell Arntzen

Thomas Brnbo

På fredag kommer den yngste av Brøndbo-guttene til Land & Strand. Bli med på konsert og en hyggekveld med Thomas Brøndbo

Endelig kan vi igjen juble for en konsertopplevelse på Ranheim! Allerede fredag, 12. oktober kommer det storfint besøk til Land & Strand på Grilstad Marina, et kjent fjes fra den nordlige delen av det nye fylket, Trøndelag. Det er ingen ringere enn selveste Thomas Brøndbo som stikker innom for å holde en gnistrende konsert for oss. Hva annet kan vi kalle konserten enn; «Det kan bare lillebror»?

Lillebror til Bjarne og Eskil

Både Bjarne, Eskil og Thomas er født i Namsos, men er alle oppvokst et godt steinkast unna byen, i Overhalla. Bjarne og Eskil er kjent fra DDE der Bjarne er frontfiguren med torader, trekkspill og vokal. Eskil er den som trakterer trommene. I dette selskapet er Thomas å betrakte som «lillebror», Han er yngst, men ikke minst kjent. De siste årene har han kommet som et skudd med konserter over store deler av landet og ikke minst som en kjær artist på TV.

Jeg vil ut av skyggen

Det skulle ikke være noe tvil om at yngstemann i søskenflokken Brøndbo, Thomas, befinner seg i skyggen av DDE. Det er denne skyggen han nå forsøker å komme ut av. Vi kan vel si at de senere år har vist oss flere ganger at Thomas klart makter å stå på egne bein med sin egen stil.

Thomas startet sin karriere i ung alder. Han var tidlig med i noen av bror Eskils band. Han deltok også noe i DDE, blant annet på plata «Rai 2» som ble utgitt i 1994. Ennå skulle det gå noen år før han tok valget om å bli soloartist. Det ble han i 2006. To år senere kom debutplata hans; «Du sa æ va ein drøm». Plata ble solgt i hele 80.000 eksemplar.

Siden har det kommet en rekke låter fra hans gitar og med hans stemme. Av låtene kan jeg nevne «Amalie», «Æ e en tviler», «Her hos meg» og Tysland-låten «Klokker`n» og Åges «Skin sola».

Nå kommer Thomas på Land & Strand

IMG 1385

Ann-Charlotte Hyge er veldig fornøyd med at Thomas Brøndbo kommer til Land & Strand for å forlyste Ranheimsbygg og andre!

Nå har folka på Land & Strand «fått kloa» i denne dyktige artisten. – Dette skal bli en festkveld på Land & Strand, sier Ann-Charlotte Hyge. – Vi gleder oss veldig til å ta imot mange av bydelens folk til denne minnerike musikalske kvelden. Vi får høre flere av hans fineste sanger og han vil vel også fortelle noen av sine beste historier, avslutter hun med et smil som røper at dette ser hun fram til.

Servering og konsert

Jeg spør Ann-Charlotte om det er mulig å spise i forkant av konserten? – Ja, selvfølgelig svarer hun. – Det er jo en restaurant vi er! Vi tilbyr en ultimat pakkepris på fredag som består av buffet og konsert for kr. 499,-. Ønskes bare billett til konserten er prisen for denne kr. 200,-.

Land & Strand åpner dørene klokka 17.00 for matservering. Konserten med Thomas Brøndbo starter klokka 20.00. Her kan det reserveres bord via www.landstrand.no. Bestillingen må merkes «Det kan bare lillebror». Vi kan trygt anbefale denne stunden på Land & Strand. Lite annet skjer på Ranheim denne fredagskvelden.