A+ A A-

Denne helga er det en god del i gang her på Ranheim. Vi har Ranheims-kviss på fredag, kunstutstilling og RanheimsDans på lørdag, kunstutstillig og fotball på søndag. Det er faktisk mye å være med på om orken er der i helga. Har du ikke deltatt i Ranheims-Kvissen tidligere kan vi anbefale et besøk og delakelse nå, Har du sansen for lokalprodusert kunst vil et besøk på biblitoktet i løpet av helga være veldig lurt. Her stiller damene i Ranheim maleklubb ut sine verker og tilbyr dem også for salg. Kampen mot Haugesund er også god å få med seg, det samme er vel oppgjøret mellom Rosenborg og formlaget Odd. Kan Odd spolere seriegullet for Rosenborg?

Fredag 2. november klokka 20.00 er det igjen tid for Ranheim-Kviss. Kvissen starter klokka 20, men deltakerne er gjerne på plass fra 18.30. Da er det en matbit som står på programmet før kvissen starter. I skrivende stund er det påmeldt 15 lag, noe som betyr at det er plass for 8 lag i tillegg til de som er påmeldt. Har dere ikke prøvd dere på kvissen tidligere, dann et lag på 4 personer og kom!

Lørdag 3. november mellom klokka 11.00 og 16.00 arrangerer Ranheim Maleklubb sin salgsutstilling i biblioteket. Utstillingen finner dere i «Oransjeriet» i Kulturtribunens 3. etg. Inngangen er fra langsiden ved inngangen til 3T. Ta trappa eller heisen opp til 3. etasje. Se også egen artikkel om utstillingen.

Lørdag 3. november klokka 17.00 er det Festaften med Ranheim Musikkforening. Denne festaftenen avvikles i festsalen på Dronning Mauds Minne Høyskole i Thrond Nergaards vei 7. Dørene åpnes klokka 16.30. Det er solister fra korpsets egne rekker med Lailia Guldseth, Heidi Leikvold, Audun Skjellnes og Knut Sørby. Konferansier er vår egn Thomas Mostervik.

Lørdag 3. november klokka 21.00 er det invitasjon til alle våre lesere fra RanheimsDansen. Det er dansekveld i Folkets Hus til musikk av Duo-1. Her er det åpen fest for medlemmer og ikke-medlemmer. Se for øvrig egen artikkel om festen.

Søndag 4. november er det Allehelgensdag. Det er gudstjeneste i Ranheim kirke klokka 11.00. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 4. november mellom klokka 11 og 15 holder Ranheims Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Ta turen innom for en god kopp kaffe med et kakestykke til.

Søndag 4. november mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig tid for å besøke bydelsmuseet i stasjonsbygningene. Her er det mulig å få oppleve noe av det gamle Ranheim gjennom fortellinger og gjenstander som er utstitl både i stasjonsbygnigen og i godshuset, Vertskapet sørger for nytraktet kaffe og nystekte vafler som gjør sitt for at dette blir en flott hyggesstund på søndag. Ta turen innom!

Søndag 4. november i tiden fra klokka 11.00 til 16.00 fortsetter Ranheim Maleklubbs utstilling og salgsmesse i Kulturtribunen. Her kan dere møte gjestekunstnerne Åse Fagervik og Karl Ove Lunde som også er malepedagog for maleklubben her på Ranheim.

Søndag 4. november klokka 18.00 spiller Ranheim TF mot Haugesund i festivalbyen. Haugesund innehar en solid 4. plass på tabellen og vil nok kjempe med nebb og klør for å slå 5. plasserte Ranheim. Dette er en viktig kamp for Ranheim også. Med tap kan vi risikere at både Odd og Kristiansund passerer oss på tabellen. Vi kan følge kampen på Eurosport 3.

Søndag 4. november klokka 18.00 tar Rosenborg imot Odd på Lerkendal. Med RBK-seier i denne kampen står to kamper igjen og seriemesterskapet vil med stor sannsynlighet gå til Rosenborg og Trondheim!

Søndag 4. november klokka 18.00 er det Minnegudstjeneste i Ranheim kirke. Diakon og prester fra menighetene deltar. Reppe Blandakor vil også være med på denne Minnegudstjenesten med sin sang.