A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Det er innspurt i Ranheimsmesterskapet i kviss det handler om denne fredagen. Selvfølgelig er det også en kvissrunde som også lever sitt eget liv med sosialt fellesskap i en lite alvorlig konkurransesituasjon. For noen av lagene som har vært med gjennom hele 2018 betyr sikkert de siste seks temaene noe for deres sammenlagte poengfangst. Fredagen gir åpning for å bedre på resultatet eller gjøre det noe dårligere. Det er i skrivende stund påmeldt 18 lag av de 23 som kan få plass på Romantica.

Fredagens tema

Kvissmasteren forteller at av fredagens tema røpes det at kvisserne skal gjennom: 6 spørsmål om: «Film og kino», «Norsk geografi» og «Klassisk musikk». Alle disse gis med 3 alternativ. I kveldens bildekviss skal deltakerne vise hvor godt kjent de er i Trondheim. Her kan det være bilder av bygninger, områder, gater og veiter. Her er det 20 bilder som skal stedfestes/benevnes. Omtrent halvparten av bildene presenteres med 3 alternativ.

Plass også for nye

De fleste som er med på Ranheim-Kvissen er med hver gang. Jevnlig er det 18 lag tilstede i Romantica Restaurant. Det er 4-mannslag, men om dere har lyst til å forsøke så vær gjerne fem om det passer bedre. Påmelding på SMS til 970 41 213.

Det er som nevnt innledningsvis plass til 5 lag utover de som er påmeldt pr. dato.

De som er med å kjemper om de tre beste plassene i sammendraget kan ikke være flere enn 4 på laget. Kveldens vinner premieres.

De beste i sammendraget er:

Etter 7 fredager i 2018 er det tett i sammendraget. Det er to fredager igjen av årets sesong, 16.11. og 14.12. Kvissen den 14.12. er kombinert med juletallerken for de som ønsker å være med på det. Prisen er kr. 340,- og inkluderer juletallerken med ribbe eller pinnekjøtt med en drikke til maten. Kaffe og kransekake inngår også.

Før vi kommer så langt er stillingen i sammendraget slik:

nr.

lag:

med på laget er:

pts

1

SMEBØ

m/Peder Smehaug

281

2

KVERNVEIEN

m/Jan Erik Vold

279

3

SANDVIKSKE *

m/Tore Holm

275

4

SALT & PEPPER

m/Kåre Trulsen

265

4

LAG BARRIS

m/Jan Olav Barø

265

6

KAKL

m/Knut Skjervold

264

  • Deltar ikke i konkurransen om de 3 beste plassene.

På fredag kan det maksimalt oppnås 56 poeng.

Kvissen starter klokka 20.00

Selve kvissen starter klokka 20.00. Det er gjerne slik at de fleste inntar sine bord mellom 18.30 og 19.00 for en matbit eller bare for å prate.