A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                   foto: arkiv

Hanne Srvaag plakatDet er bare juleforberedelsene, julefeiringa og nyttårsaften som er av de store begivenhetene før Hanne Sørvaag og hennes 4-manns store band kommer for å bidra til nok en fortreffelig nyttårskonsert i Ranheim kirke. Billettene er nå lagt ut på www.ticketmaster.no og er tilgjengelig for de som ønsker å være med på denne nyttårsbegivenheten. Det blir en 70 minutters konsert med mye av det Hanne har å fortelle gjennom sin sang.

Tidligere konserter

Også i 2019 er det Ranheim menighetsråd og Ingrid Almås som står som arrangører. Ingrid er helt rå på å skaffe oss artister fra øverste hylle, så også denne gang da hun fikk «kroken» festet i Hanne Sørvaag og hennes konsertband.

De tre siste årene har vi hatt flotte artister på Ranheim menighets nyttårskonserter. I 2016 fikk vi overvære en konsert med Nidarosdomens Guttekor med sin faste dirigent siden 1973, Bjørn Moe. I tillegg fikk vi overvære munter gladjazz av Vikelvens Jazzband, alene og sammen med guttekoret. En full kirke fikk oppleve en munter konsert og en musikalsk opplevelse.

I 2017 fikk vi møte de kjente musikerne i The Brazz Brothers. Det ble en brass-konsert vi sent glemmer. En ny «høydare» fikk vi oppleve i 2018. Da kom Bodøbandet Hekla Stålstrenga med «Nordnorsk julesalme». Fantastisk framført med den nydelige stemmen til Anne Nymo Trulsen og strålende felespill av Ragnhild Furubotten. De tok også for seg sin egen låt, «Heim til jul».

Vi må kunne glede oss til den kommende nyttårskonserten med Hanne Sørvaag med sitt 4-manns store konsertband. Søk opp konserten på www.ticketmaster.no i Ranheim kirke den 10. januar med Hanne Sørvaag. Billettprisen er kr. 395,- inkl. avgifter. Husk det er et begrenset antall plasser.