A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                             foto: arkiv

hanne srvg fjes

Hanne Sørvåg er klar for å gi oss en god konsertopplevelse på torsdag. Det er fortsatt billetter å få kjøpt.

Vår «konsertpropell», Ingrid Almås, melder om at det fortsatt er billetter å få kjøpt til NYTTÅRSKONSERTEN med den fantastiske vokalisten Hanne Sørvåg. Konserten arrangeres av Ranheim menighetsråd i samarbeid med Kulturskolerådet. Disse nyttårskonsertene har vært omfattet med stor interesse de siste årene. Også foran den forestående konserten med Hanne Sørvåg har pågangen vært stor. Det er imidlertid noen billetter som ligger usolgt. Har du ennå ikke skaffet deg billett, kjøp billett via http://ticketmaster.no. eller søk opp «Hanne Sørvåg konserter» og kjøp billetter til konserten i Ranheim kirke.

Konsert den 10. januar

Årets konsert finner sted førstkommende torsdag i Ranheim kirke klokka 19.30. Dørene åpnes klokka 19.00. Hanne Sørvåg har denne gang med seg et 4-manns konsertorkester som har vært med henne på konsertene rundt om i landet før jul. Denne konserten er den første hun gjennomfører i 2019. Det betyr at både Hanne og hennes konsertorkester har fått ladet batteriene godt gjennom noe fritid i jula.

Sikre deg billett

Det er som sagt noen billetter som fortsatt er usolgt. Du har nå mulighet for å sikre deg en eller flere billetter. Kanskje har du noen som bør beæres med en «Nyttårsgave» fra deg? Møt det nye året med en flott konsertopplevelse!

Om det fortsatt er billetter igjen til den 10. januar vil disse bli solgt ved inngangen.