A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Dansepar

På tirsdag starter Seniordansen opp igjen. Kom deg i form etter juleribba!

Tirsdag 15. januar klokka 16.00 starter Seniordansen opp igjen etter noen ukers jule- og nyttårsdvale. Stedet er som vanlig A-salen i Folkets Hus, en sal som er stor nok til å romme gamle og nye seniordansere. Instruktøren er på plass sammen med gleden av å instruerer de som har behov og ønske om å utvikle sine danseferdigheter.

Bra oppslutning

-        Seniordansen vår i Folkets Hus har vist seg å bli veldig populær blant oss som har vokst fra tenårene, sier Astrid Guldbrandsen som er en av mange flittige seniordansere. – Hos oss er det blitt en innarbeidet vane at denne ettermiddagen setter vi av til dans og hygge i Folkets Hus. Av de som har vært med en stund er det så å si ikke forfall, de kommer uansett vær og føreforhold. Hyggen, dansegleden og det å bli instruert i nye dansetrinn som f.eks. i «Linedans» er veldig morsomt, sier hun.

Savner mannlige dansepartnere

Vi har vært innom en tirsdag for å se de danseglade seniorene svinge seg rundt i husets storsal. Her var det danseglede og trivsel fra start til slutt. Flertallet var nok på den kvinnelige siden, men vi kunne se vårt eget «dansefantom» Aage Johansen i stødige og grasiøse steg svinge seg med de fleste av dem. Aage var ikke alene som herre, noe få andre var der også, men savnet av flere menn var tydelig.

Jeg kan ikke forstå annet enn at dette må være en arena for flere av de seniorene som er å se på RanheimsDansens tilstelninger. Hva med slike som Rolf, Karl Ove, Karl Otto, Per Øyvind med flere? Det kunne jo være interessant å se at også dere kan perfeksjonere dere. Flere av dere kunne til og med assistere den svært dansekyndige instruktøren. Det er behov for flere menn både til pardansene og andre danser.

Astrid Guldbrandsen ønsker gamle og nye seniordansere velkommen til dans tirsdag 15. januar klokka 16.