A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Brohsjans

"Broschans" lyver ikke når de reklamerer med "allsidig dansemusikk". På lørdag kan du forvente skikkelig dansemusikk og mange par på gulvet.

Når jeg ser på det skiftende været vi har er jeg usikker på om RanheimsDansens fest lørdag den 9. mars er vinterens siste eller vårens første? Det kan egentlig være det samme, fest blir det i Folkets Hus denne lørdagskvelden! Danseskoene må alle finne fram allerede på ettermiddagen. De trenger sikkert noe skopuss siden sist dere svingte dere rundt i A-salen? 

Åpner dørene klokka 21.00

Arrangøren forteller at dørene åpnes klokka 21.00. På scenen står besetningen i «Brochans» klar med sine instrumenter og gullstruper. Alt er på plass fra bandets side for å gi dere god dansemusikk og stemning hele kvelden til ende.

«Brochans» har flere ganger tidligere spilt opp til dans i Folkets Hus. De har vært innom i flere år og dratt de fleste ut på dansegulvet. Vi kan faktisk skryte av at Folkets Hus har et av de største dansegulvene i byen, noe som gjør det morsomt å svinge seg. De spiller allsidig og god musikk som de fleste liker. På RanheimsDansens fester er det slett ikke nødvendig å være et del av et par når du kommer. Har du lyst til å danse så byr du opp selv eller venter til du blir bydd opp til dans! Det er mange spreke jenter og gutter som gjerne ser å få danse med flere.

Karbis med ertestuing

Kjøkkenpersonalet sørger selvfølgelig for at de har bydelens beste karbonader klare til dere skal ta en pause fra dansen. Samlingen rundt «Karbisbordet» i B-salen er et kjært innhold i disse dansekveldene. Her fortelles det historier, her lyves det og her har alle det veldig hyggelig.

En karbis med erter og ketchup som følges av et glass vin, en boks øl eller mineralvann smaker fortreffelig i dette miljøet. Det serveres også kaffe fra luka mot B-salen. Etter det jeg forstår er det samme pris på tynn kaffe og normal kaffe.

Inngangspris

Det er ikke bare medlemmer som har anledning til å delta på foreningens fester. Her gjelder har du lyst så har du lov. Foreningens leder, Kirsten Beate Saksvik, sier at alle som kan bidra til en god og hyggelig fest er hjertelig velkommen!

For medlemmer koster inngangsbilletten kr.150,-. Er du ikke medlem så må du spe på med en 50- lapp.

En av foreningens viktigste inntektskilder er loddsalget som tar til ut på kvelden. En mengde flotte gevinster trekkes og vinnes. Som andre foreninger som baserer mye av sin drift på salg av lodder, ønskes det at gjestene har med kontanter. Det gjør alt så mye enklere.

Så er det bare å ønske dere velkommen til nok en hyggelig fest med god musikk. Musikken holder det gående fram til en time over midnatt.