A+ A A-

Annar og AlmaJeg starter denne gang med Alma og Annar Kirkvolds kosestund med 6,5 kg. serranoskinke som de vant på kvissens årelotteri før påske. Det ble kos til hele familien og akevitt til de to eldste! Koselig bilde og sikkert ei fin påske med mye serranoskinke! Trøbbel med mailboksen medfører at dette interne "bladet" blir publisert i Ranheimsavisa. Det beklager jeg.

Kvissen fredag 24. mai blir så ubetinget vårens siste Ranheims-kviss på Romantica. Kun 12 lag er så langt påmeldt, og det er i minste laget. Når jeg allikevel velger å gjennomføre denne fredagens kviss skyldes det at oppgavene er gjort klar og kopiert opp til lagene som kommer. Om trenden blir 12 til 15 lag utover høsten så overleverer jeg oppgaven til en annen som kan være interessert i dette. Det er fortsatt tid til å melde seg på. Plass har vi til 22 lag.

Jeg ser ikke bort fra at noen har blitt skremt bort av vanskelighetsgrad, men det kan umulig stemme. Når vi kan vise til en «riktig-svar-prosent» de siste gangene på over 70% så er det lite å skjemmes over både for dere kvissere og meg som kvissmaster.

Jeg ser ikke for meg at arbeidet som ligger bak arrangementet av disse kveldene og pengene som kommer inn til formål på Ranheim, svarer til de forventningene jeg hadde i fjor og på vårparten i 2019. Denne gang blir det altså kviss. Det er mer usikkert med høsten. Det ligger også et ansvar på dere som syns dette er morsomme, spennende og lærerike fredagskvelder med å oppmuntre flere til å danne lag og være med. Jeg ser for meg et snitt på 18-22 lag. Et slikt antall skal også være fullt mulig å skaffe tilveie. Hva med skolelag fra Ranheim skole, Jakobsli skole, Vikåsen skole, Markaplassen skole, ulike boområder på Ranheim, Ranheim Fotball, tirsdagenes dameklubb, syforeninger, biblioteket, menigheten og næringer?

Fredag 24. mai er det fire tema

Hver kvisskveld stilles deltakerne overfor spørsmål fra minst 4 tema. Noen tema kan være sammenslått med et annet, men 4 konvolutter med tema er det alltid. Tre av disse er direkte spørsmål og den fjerde for kvelden er en kviss med bilder som vises på storskjerm. Den første oppgaven er 20 påstander som framsettes, og disse skal besvares med JA eller NEI, alt etter som dere slutter dere til påstanden eller ikke.

Etter å ha gått gjennom 2 tema er det 20 minutters pause som brukes til å trekke frisk luft og kjøpe årer fra kvisslotteriet. Det er et gammeldags årelotteri med mange flotte premier. Det knytter seg alltid stor spenning til denne trekningen.

Påmelding kan fortsatt sendes på SMS til 970 41 213 eller til e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..