A+ A A-

tekst: Olav Paulsen               plakat: Karl O. Bjørnstad

Bydelsvandring 2

 

 

Ranheim Bydels Museun og Historielag har lang tradisjon for bydelsvandringer. I de siste årene har de vært mer sporadiske, men alltid har disse vandringrene samlet godt med vitebegjærlige og ivrige turgåere. Det er alltid plass for alle dere som vil være med. Under disse vandringene fortelles det om steder, boplasser og annet som det er verd å vite noe om. Særs interessant må dette være for mange av dere som nå har flyttet til Ranheim og ønsker mer kunnskap om bydelen. Rydd unna andre gjøremål og gjør dere klare for å være med!

Ranheim Bydels Museum og Historielag arrangerer bydelsvandring også i år. Dette skjer onsdag 12.06.19. Vandringa starter fra Ranheim Stasjon kl. 1700, og turen går først i sakte tempo opp Reppesbakken. Vi svinger inn forbi Fykenborg og følger stien ned mot gården Være Øvre, som drives av Hanne og Christian Støre. Her tar vi en pust i bakken og inntar det vi måtte ha med oss av mat og drikke i sekken. Vi fortsetter deretter ned til Ranheimsvegen og returnerer til Ranheim Stasjon.

Mulig å slå lag med oss underveis

Om du ikke har anledning til å være med oss fra starten ved stasjonen (Bydelsmuseet) er det er selvfølgelig mulig å slå følge underveis fra der det måtte passe.

Som vanlig på disse vandringene vil det bli orientert om historien og andre aktuelle opplysninger på steder vi passerer underveis.

Møt opp og få både historielærdom og trim inn i kroppen!