A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Edel rgang intro

Som dere ser er dette edel årgang!

Tirsdag 24. september er det høststart for «tirsdagsdansen» på Ranheim. Som for så mye annet er stedet Folkets Hus. Høsten er her og jeg er sikker på at dansefoten eller danseføttene er i godlaget allerede. Denne gang er det bydelens eget orkester, Edel Aargang, som spiller til dans. Som bandets trommis Kåre Trulsen sier; så er det ikke mulig å skylde på musikken om dansetrinnene ikke følger med på takten melodien går i. Det betyr at det er bare å komme om du har lyst, ferdighetene kommer på plass etter hvert. Denne dansetilstelningen er for alle, ikke bare for de eldre. 

Fra klokka 12.00 til 14.00

Kåre T. og resten av den edle årgangen spiller god dansemusikk fra klokka 12.00 til 14.00. På den tiden vil du virkelig får svingt deg eller trådd deg gjennom mange danser. Ikke bare det; du har hatt to timer i hyggelige omgivelser og sammen med hyggelige folk!

-        Nytt av året er det at Ranheim Pensjonistforening er hovedansvarlig for "tirsdagsdansen" denne høsten. Trondheim kommune vil bidra med litt assistanse om nødvendig, sier lederen av pensjonistforeningen Laila Risan.

-        Denne jobben tar vi gjerne, fortsetter Laila og forteller: - Vi vil denne høsten være med på å samle inn penger slik at det kan anskaffes en hjertestarter til Folkets Hus. Folkets Hus er mye brukt av ulike organisasjoner og til ulike arrangement. Jeg er ikke i den minste tvil om at det vil føles noe tryggere for flere av brukerne om det er en hjertestarter i lokalene. En hjertestarter er i seg selv ikke nok, det må også sørges for at vi har folk som kan betjene slikt utstyr.

Gjerne påmelding

Laila Risan ser gjerne at de som vil være med på denne tirsdagsdansen ringer til 72 54 57 00. Nummeret er til Trondheim kommunes person i «Den kulturelle spaserstokken». Det koster kr. 100,- å være med. Billetten inkluderer en enkel servering og mye hygge.

Om du ikke rekker å sende en påmelding vil det være anledning til å komme. Lokalet i Folkets Hus som benyttes rommer mange. Det er bare å finne fram danseskoene og humøret i god tid før klokka 12.00 på tirsdag, - og husk dette er for danseglade i alderen 20 til 100 år!