A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

 "Kongedirigententen" Bjørn Sigurd Skjelbred lover at koret er i sin beste form kommende søndag. - Det er jeg også, slenger han på- Dette lover det aller beste.Bjrn Sigurd

Av ulike grunner er Ranheimsavisa denne gang litt på etterskudd når det gjelder å opplyse om Reppe Blandakors adventkonsert i Charlottenlund kirke. Dette er den årlige adventkonserten koret avholder på Jakobsli. Som vanlig ventes det godt besøk til konserten som framføres av bydelens fantastiske kor. Som alltid er koret ledet av den trivelige Bjørn Sigurd Skjelbred. Vi er i tide slik at dere kan rive dere bort fra juleforberedelsene!

Unn deg et par timer fri

Marit Harbak fra Reppe Blandakor sier til dere: - Unn dere et par timer fri fra julestria! La koret denne søndagskvelden glede dere med både tradisjonelle og moderne juletoner.

Konserten starter klokka 18.00 og dørene åpnes en halv time tidligere. Billettsalget har for en tid siden startet på Hoopla, men det fortelles at dere fortsatt kan være heldige og få kjøpt billetter. Er det billetter igjen etter nettkjøpene blir disse solgt ved inngangen.

Ved inngangen til Charlottenlund kirke

Vanligvis er det rimelig greit å finne parkering i området en søndag kveld. Det er parkering ved kirka, ved butikken og enkelte veier i nærheten.

Ved kjøp av billetter tas det kort, kontanter og Vipps. Billettprisene er rimelige. Det tas kr. 220,- for voksne. Barn mellom 12 og 16 år samt honnør må ut med 150,- kroner og barn som er under 12 år kommer gratis inn.

Om dere ønsker å kjøpe billetter på Hoopla så går dere inn på denne linken: https://rbk.hoopla.no/sales/reppe-jul2019

Reppe Blandakor er som mange av oss andre veldig gald i Anne Grete Preus. Jeg ser ikke bort fra at de under denne konserten vil hedre henne med hennes egen, «Når himmelen faller ned».

Jeg sier som Marit Harbak; - Unn dere et par timer fri for denne konserten søndag 8. desember klokka 18.00. God fornøyelse!