A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

En melding til danseglade seniorer; allerede nå på onsdag 15. januar er seniordansen igjen i gang i Folkets Hus klokka 13.00. Da møtes minst 30 dansere til dans og hygge i A-salen. Astrid Gulbrandsen ber Ranheimsavisa ønske alle nye velkommen! Det gjør vi gladelig.

Vær med på dans

Seniordansen er ikke noen vanlig dansefest. Her er det en gjeng som danser alt fra vals til linedance. – Vi har gode instruktører på våre samlinger som er i regi av Seniordans Norge, forteller Astrid.

-       På dansedagene har vi med oss mat og drikke som vi koser oss med i pausene, fortsetter hun. – Det er bent fram morsomt og ikke så rent lite trim også i det vi utøver. Vi har vår egen musikk og en instruktør utenfra som kan det meste og som er dyktig. I tillegg har vi vår egen danseløve i Åge som assisterer og fører an.

Det betales kr. 40,- hver gang. Beløpet går til honorar for gruppens innleide instruktør og til diverse utstyr som seniordansen har behov for. I tillegg betales en årskontingent til Seniordans Norge om man ønsker å være med.

På onsdag håper gruppen å se noen nye på det store dansegulvet i Folkets Hus. Spesielt ønskes det flere karer som kan gi Åge litt selskap i det store kvinneflertallet. Ranheimsavisa har vært på besøk til gruppa og kan skrive under på at dette virker morsomt! Ta motet til deg og møt opp. Dette er ikke noe eldorado for de som bare liker pardans, men ønsker du å danse for gledens skyld er dette dansen for deg.