A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Vi skriver februar, og det er snart klart for den årlige teateroppsetningen på Markaplassen skole. Gjennom flere år har elevene på de øverst trinn laget noen gode stunder for oss i skolens festsal. God skuespillerkunst er vist av amatørene som elevene selvfølgelig er. Utrolig mange gode stemmer vil også være å høre i det som synges. Denne gang er det Disneys «Aladdiin» som oppføres. Som alltid går mye av inntekten til Streetlight.

Vi kjenner Aladdin som en fredelig og livsglad ung og fattig gutt som måtte stjele den han trengte til livets opphold. Dette helt til han traff den sjarmerende prinsessen Jasmine. Det ble trøbbel! At en prinsesse skulle kunne gifte seg med en gategutt som Aladdin, var vel helt utenkelig. Heldigvis var det slik at Aladdin skulle få tak i en magisk lampe. Fra den dukker det opp en ånd og en røyksky.

Aladdin kan dermed få tre ønsker oppfylt, og det åpner for spennende muligheter. Men så er det den slemme Jafar da! Han er også på jakt etter lampen, og han har helt andre og mye skumlere planer for riket enn det Jasmine og Aladdin har. Det er spenning hele veien for de som sitter i salen!

Forestillinger i uke 7

Allerede i neste uke starter forestillingene. Det blir på mandag til torsdag klokka 17.30. Tirsdag 11. og onsdag 12. er det også forestillinger klokka 20.00. Billettprisene er rimelige. Det koster kr. 150,- for voksne og kr. 100,- for barn til og med ungdomsskole. De som har vært deltakere i tidligere musikaler på skolen betaler kr.100,-. Elever og ansatte ved skolen betaler kr. 50,-.

Forhåndsbestilling

Forhåndsbestilling av billetter er i gang, men kun på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Her oppgir du ønsket forestilling, billettype og antall billetter.

Billettluka ved skolens kantine er nå åpen i tiden 11.30 til 13.00. Ellers så åpner den 1 time før hver forestilling. I billettluka kan du betale med kontanter eller via Vipps.

I pausen er det som alltid kaffe og loddsalg, Inntekten av loddsalget går uavkortet til Streetlight.