A+ A A-

av: Kjell Arntzen                      foto: Kåre Trulsens arkiv

tirsdagsdansRanheim Pensjonistforening og bandet «Edel Aargang» er igjen på farten med Dans på lokalet. Lokalet er som vanlig bydelens egen storstue, Folkets Hus. Arrangementet finner sted tirsdag 25. februar fra klokka 12.00 til 14.00. I løpet av disse to timene skal de danselystne få svinge seg, og de som ikke er fullt så danselystne skal få slappe av med god sang og musikk.

Svært populært med denne dansen

Denne tirsdagsdansen er blitt meget populær her på Ranheim. Her treffer vi mange glade dansere og andre som er mer lystne på å høre musikk. «Edel Aargang» vet å levere varene både til de som elsker å danse og de som ønsker å høre. Jeg regner med at de til denne tirsdagen på tampen av skuddårsmåneden har øvd særlig godt.

Kåre Trulsen, som er av den edle årgangen, forteller til Ranheimsavisa at disse dansedagene ser de fram til. – Det er alltid hyggelig for et band som gjennom flere år har ønsket å underholde får gjøre dette for pensjonistforeningen. Det er jo slik at det rykker i dansefoten til oss på scenen også, sier Kåre med et bredt smil om munnen. – Vel, dans er det ikke så mye av fra min side lengre, men bak trommene sitter jeg godt.

Kåre forteller videre at de spiller variert og god dansemusikk. – Fra oss får dere både tango med og uten støt, vals, swing, reinlender og pols om det ønskes.

Påmelding til Laila

Laila Risan i pensjonistforening er den som håndterer påmeldingene. Det er ønskelig at dere som vil ta dere en tur på lokalet denne tirsdagen melder dere på. Dette bl.a. på grunn av serveringen. - Til dekning av en enkel servering og husleie må vi ta 100,- kroner av hver enkelt som kommer. Laila treffer dere på telefon nummere 957 29 534. Skulle noen av dere glemme påmeldingen så er det bare å komme.

Mange er med

Disse dansearrangementene kan vise til en god økning i deltakelsen, Fra å være noen ganske få i starten er de nå blitt så mange at dansegulvet fylles bra opp. – Vi kan se at flere fra pensjonistforeningen kommer, det kommer også eldre og mindre eldre fra de nye områdene på Ranheim og det kommer flere fra trygdeboligene langs Ranheimsveien. Vår oppfordring er: ingen er for ung eller for gammel til å være med!