A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Musikkforeningen hoved

Musikkforeningen før avmarsj 1. mai 2019

Øystein Kristian Johnsen i Ranheim Musikkforening sier til Ranheimsavisa at korpset syns det ble en merkelig 1. og 17. mai i år. Det er vi andre enige i, men vi levde godt med den innsatsen musikkforeningen og skolekorpset gjorde på disse dagene. Jeg tror alle vi på Ranheim satte pris på det korpsene gjorde for at vi skulle få noen fine opplevelser på disse mai-dagene.

-          Ja, det ble en veldig spesiell mai-måned, sier Johnsen, men vi klarte da å få til noe. Korpset ble kraftig redusert pga. Covid-19, men vi kom oss gjennom dagene med æren i behold. Vi skal fortsette å prise mai og det gjør vi med å stille i full uniform og er klare for oppmarsj flere steder i bydelen vår. Vi starter allerede i dag, tirsdag 26. mai på Vikåsen og Reppe.

Oppmarsj fra Vikåsen skole

-          Klokka 18.30 står vi oppstilt og klar for avmarsj fra Vikåsen skole, fortsetter Johnsen. Vi tar runden rundt på Vikåsen før vi flytter oss til Reppe. Her har vi oppmarsj fra Heimtrøa ca. klokka 19.15.

-          Vi marsjerer en runde i nabolaget og tar turen videre opp mot Reppetoppen og avslutter ved Dolpa i Osveien.

Møt opp med flagg

Korpset håper selvfølgelig å se mange av dere langs ruta korpset går, - Det vil være veldig flott om dere finner fram flaggene fra 17. mai, så lager vi en veldig god stemning sammen, avslutter Øystein Kristian Johnsen.

Han minner samtidig om de restriksjoner og retningslinjer som foreligger fra Helsemyndighetene i forhold til Covid-19. Det betyr bl.a. at vi må holde avstand og ta de godt innøvde prosedyrene i bruk.

Det er også mulig å se dette arrangementet på facebook. Gå inn på: https://www.facebook.com/events/2777988770044735/

Senere arrangementer blir lagt ut på Ranheimsavisas venner.