A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen       foto: arkiv

overvikdromedarvideomakerietfoto 4

Ta dere en tur innom Dromedar på Overvik. Her serveres det god kaffe!

Jeg skal ikke hevde bastant at Dromedar på Overvik har bydelens beste kaffe. Personlig ser jeg ingen andre som serverer et så variert og godt kaffeutvalg som på Dromedar. I sommer får vi rik anledning til å avlegge kaféen oppe i Presthusveien et besøk alle ukens dager. Besøkstiden varier noe, men du finner sikkert ei tid som passer deg.

Ekte barrista

På Dromedar får du tilberedt den kaffen du selv velger. Her finner du ikke ei kanne med traktekaffe som har stått utover dagen. En dyktig barrista sørger for at du får den kaffen og den kaffesmaken du ønsker. Er du heldig kan du få et «smilefjes» i melk på toppen av kaffekoppen din også.

Leker for barna og turstier

Ved Dromedar er det satt opp leker for barna. Her har de muligheter til å være i aktivitet mens du nyter din kaffekopp og bakst. Barna tilbys også servering og noe å tygge på.

I tillegg er det anlagt noen turstier i området. Her kan du og dine vandre rundt i sola når den kommer tilbake, men det er også mulig å gå om det regner en skvett. Her kan du nyte utsikten over den nedre delen av Ranheim og langt utover Strindfjorden. I tillegg kan du følge utbyggingen av den spennende bydelen som gror fram på Overvik.

Åpningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag er åpningstiden fra klokka 09.00 til 12.00

Onsdag holdes det åpent fra klokka 09.00 til 14.00

Lørdag og søndag er Dromedar åpen fra klokka 11.00 til 15.00

Ta gjerne turen innom når det passer dere.