A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

romantica 1

Dogan og "Lillebror" har klart seg godt med driften av Romantica under krisen, men de ser fram til å møte dere til en kvisskveld i høst.

Det er med stor spenning jeg følger utviklingen i koronasituasjonen. Så langt synes det å gå bra etter åpningen som ble gjort tidligere i sommer, men ting kan endre seg som det f.eks. har gjort i Oslo. Noen skjenkesteder stenges som følge at smittevernreglene ikke følges. Vi så også tendenser til en mer løssluppenhet under varmebølgen vi hadde i juni. Om alt går som jeg håper er kvissen i gang fredag 25. september.

Det er flere som har etterlyst Ranheims-Kvissen. Selv håper jeg jo å komme i gang igjen med dette sosiale tiltaket som har god oppslutning. Det vil bli sjekket ut om utlodning med årene kan gå. Om dette ikke blir tilrådd søkes det etter andre måter å gjøre dette på.

Vi kan ta 15 lag

En befaring av lokalene på Romantica forteller at vi kan ta imot 15 lag á 4 personer. Dette kan vi klare med en streng organisering av oppsettet i tråd med smittevernreglene. Det vil også være slik at de som ønsker å bruke munnbind kan få slikt utlevert når de kommer. Antibac vil selvfølgelig være utplassert.

Verken Romantica eller vi som deltakere er tjent med at deltakerne kan utsettes for smittefare. Det betyr samtidig at om du/dere føler dere syk når dagen kommer, så holder du deg hjemme.

Kviss også i oktober og november

Om forholdene tillater det så vil de bli arrangert kviss den 23. oktober og den 27. november. Her må det tas et lite forbehold for datoen i november.

Kviss, premieutdeling og juletallerken

Romantica har reservert fredag 11. desember for kviss, juletallerken og premieutdeling for 2020. Premieutdelingen blir kun aktuell om vi får gjennomført de planlagte rundene i høst. Så får smittesituasjonen være avgjørende for at vi kan nyte julemat og kviss denne fredagen i desember?