A+ A A-

tekst: Olav Paulsen

Det er nok mange som venter i spenning på om Ranheim Bydels Museums Historielag vil komme med årbok for 2020. Epidemien herjer Ranheim og verden for øvrig og museet har vært nødt til å holde stengt. Stengt vil museet være helt fram til Ranheim er fri for Covid-19. Jeg kan imidlertid trøste alle med at det blir både årbok 2020 og kalender 2021!

Arbeidet med årboka og kalenderen er i rute, og det blir salgsstart i uke 48.

Olav intro

Olav Paulsen gleder seg til å presentere årboka 2020 og kalenderen 2021 for alle. Mye interessant og godt stoff, forteller han.

Årboka er som vanlig fylt med forskjellig stoff fra lokalmiljøet. For å nevne noe: Ranheim Kino - Et Ranheimsdikt - Isbjørnen på Ranheim - Fra muséets samlinger - Minner fra Hansbakken - Olympiaden på Reppe - Tårnene på Solemsvåttan - En 99-åring forteller - Lang arbeidsveg – Ranheimsgenseren – Frivilligarbeidere - Villasauer og bygdeslaktere pluss mere. Her skulle det være noe for enhver smak og interesse.

Temaet for kalenderen er Ranheim før og nå. For hver måned presenteres et bilde fra Ranheim i gamle dager og et fra samme sted slik det er nå.

Etter som muséet er stengt og det ikke blir noen julemesse på Ranheim skole, blir salgsstedene: Coop Extra på Grilstad, Coop Prix i Olderdalen, REMA 1000 i Vikelvfaret og i Ranheimsfjæra, Ranheim Frisør og kantina på Fabrikken.

Prisen er som tidligere kr. 150,- pr.stk.

De kan også bestilles på tlf. 99306485, Astri Siim Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 93205205 Olav Paulsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Bestillinger mottas også på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved forsendelse kommer porto i tillegg.