A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 0622 Skule

Vår egen sokneprest, Skule Bjørnstad, er selvfølgelig med i koret vi møter på lørdag.

Vi hungrer etter julekonserter i den tiden vi er inne i. Ei jul med konserter hører til denne høytiden, men dessverre så kan vi ikke forvente det normale. Noen er det allikevel som vil avvikle sine konserter, dog med et begrenset antall besøkende. Kun 50 vil ha anledning til å overvære gospelkonserten i kirka.

Julekonsert lørdag 12. desember

Konserten starter klokka 17.00 og koret vil ta oss gjennom flere vakre gospelsanger.

IMG 0609 Gospel 4

Så mange som vi var på konserten i 2016 kan vi ikke være nå. Konserten kan imidlertid sees og høres av flere på streaming til korets hjemmeside på facebook.

Vi har vært så heldig at vi har overvært noen konserter som Charlottenlund Gospelkor har framført i Charlottenlund kirke. For dere som liker gospelsang og musikk er en konsert av dette gospelkoret en opplevelse, Jeg vil tro at opplevelsen nå på tampen av «annerledesåret» 2020, vil overgå de jeg tidligere har opplevd. I følge «grunnlegger» og dirigent Synnøve Hammer så har koret tatt nye skritt også i år. – Vi er blitt bedre enn noen gang, sier Synnøve.

-          Grunnet korona må vi gjøre ting annerledes i år, fortsetter Synnøve. – Vi kan maksimalt ha 50 besøkende på konserten denne gang, derfor vil den også bli streamet på facebooksiden vår. Du finner overføringen på https://fb.me/e/h9mqbmjqo

-          For de som ønsker å sikre seg en plass i Charlottenlund kirke så må det sendes en SMS til 922 33 411. For barn er prisen satt til kr. 100,- og dere som er voksne må ut med kr. 200,-

Dere som følger med på streamen

-          For de som vil følge med på streamen er det opprettet et vippsnummer. Nummeret er 132707 og kan benyttes om dere vil bidra med noen kroner til det dyktige gospelkoret. 

Synnøve Hammer sier at hun håper at gospelkoret kan gi oss alle en fin julekonsert som en avslutning på dette «rare» året. Benytt denne sjansen til å være tidlig ute slik at dere får plass i kirka.