A+ A A-

tekst: Ann-Kristin Lønvik

fane RMF

Selv om vi neppe får se musikkforeningens fane først i tog på 1. og 17. mai håper vi å kunne feire med dem senere i sommer.

 

Covid-19 rammer også Ranheim Musikkforening. Smittevernregler med avstandsbestemmelser har ført til at korpsets fellesøvelser er satt på vent. Nå har vi fått lov til å spille sammen igjen, men da med 2 meters mellomrom.

HJELP!

Vi ønsker selvfølgelig at pandemien snart er over. Kanskje en gang ut på sommeren kan vi leve litt som tidligere. Det kan vi ikke nå. Musikkforeningen ønsker å spille sammen igjen, pleie vennskap, samhold og helse.

Vi trenger hjelp av dere til å finne et lager eller et stort rom som kan huse korpset for øvelser i noen uker framover. Jeg vet jo at folk på Ranheim og ellers i byen er glad i korpsmusikk og Ranheim Musikkforening, så kjære leser gi oss tips om hvor vi kan henvende oss. Har noen av dere lesere et disponibelt lokale som vi kan låne, hadde det vært kjempeflott!

Vi trodde Folkets Hus skulle være en mulighet, men NEI. Her klarte vi ikke å etterkomme avstanden på 2 meter. Heller ikke på Ranheim skole er det mulig. Dere skjønner at vi nå er desperate etter å få øvd sammen. Mai-dagene er like om hjørnet!

Vi ønsker primært et lokale som rommer oss, men jeg vil også si at en lang gang er bedre enn intet!

Ta kontakt med

Har du noe av det vi er ute etter eller vet om noen som har plass til oss så tar dere kontakt med korpsets styreleder Brit Blekkan Fridtjofsen. Hun treffes på telefon 915 10 779 eller på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ranheimsavisas oppfordring til Kyrre, Sølvi og Kolbjørn

Ranheimsavisa tar sjansen med å forespørre overnevnte om de har noe som kan lånes ut til korpset.

Kyrre! Kan du se om det finnes lokaler i fabrikken som står mer eller mindre tomme. Kanskje lokalet som RIL brukte til sitt arrangement for en tid siden er ledig?

Sølvi! Kan du ikke høre med Felleskjøpet om korpset kan låne «verkstedet». Det kan egne seg godt. Jeg regner med at her kan du bruke din suverene påvirkningskraft!

Kolbjørn! Har du disponibel plass i dine bygninger på Overvik eller andre steder du kjenner til?

Vi er alle avhengig av at Ranheim Musikkforening får anledning til å gjennomføre sine felles øvelser. Jeg ser ikke for meg en vår og sommer uten å høre korpset her på Ranheim!