A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Margit Omholt

leirblaa hest analoge6

Her har vi musikerne i Leirblaa. Det er Jakob Nordli Leirvik, Jenny Frøysa, Amund Storløkken Åse og August Gläsnnestrand

Det blir ingen gudstjeneste i menigheten denne søndagen. Det vi imidlertid kan se fram til nå er neste søndag med konsert av de unge musikerne i Leirblaa. De er på bydelsturne og vil besøke Ranheim kirke søndag 26. september klokka 19.00. Dette er en gratiskonsert som denne visejazzkvartetten tilbys oss. De som møter opp kan gjerne vipse bandet noen kroner under/etter konserten.

Link til påmelding:

 
Om dere ikke kommer inn ved å klikke på linken, skriver dere den inn for å søke på adressen.

Visejazz på trøndersk

Leirblaa feirer denne høsten sitt 3-årsjubileum som band. Bandet består av fire unge musikere som alle bor i Trondheim. Med sin særegne besetning, trønderske tekster og et åpent musikalsk landskap, er bandet et svært spennende tilskudd til den norsk jazzscenen.

Dette jubileet ønsker de å feire sammen med folket i byen. I september og oktober legger de derfor ut på en bydelsturne for å glede deg og meg. Jakob Nordli Leirvik forteller til Ranheimsavisa at de håper å by på mange musikalske møter selv om turneen går bare i Trondheim. – Vi gleder oss veldig til å komme til Ranheim kirke, til idrettshus i byen, peisestuer, et rådhus, et atelier og på et par bydelskaféer.

-         Jeg har jo hørt om de fantastiske nyttårskonsertene som holdes i Ranheim kirke, gjennomført med kvalitet, godt lys og et flott publikum. Bandet håper å kunne følge opp slike opplevelser, sier Leirvik. Han fortsetter med å fortelle at bandet består av han selv som vokalist, Jenny Frøysa spiller saksofon, Amund Storløkken Åse på vibrafon og August Glännestrand på trommer.

Digital påmelding

På grunn av de pågående restriksjoner i forbindelse med pandemien så er det begrensninger på antall besøkende. Det vil også være digital påmelding for å ha oversikt over antall og hvem som er der.

Foreløpig har ikke Ranheimsavisa mottatt noen link for påmeldingen, men Leirvik lover den skal komme i løpet av de første dagene. Linken vil da bli lagt ut på Ranheimsavisas venner og tilført denne artikkelen.

Gudstjeneste i Ranheim kirke klokka 11.00

Søndag 26.09. er det også gudstjeneste med sokneprest Skule Bjørnstad som forrettende prest. Under denne gudstjenesten vil Leirblaas vokalist, Jakob Nordli Leirvik, synge.

Også for denne gudstjenesten er det påmelding via menighetens hjemmesider eller ved telefon til menighetskontoret, - 994 36 000.