A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen       foto: Arne Strand

kirak interir

Torsdag 13. januar fyller vi opp kirkerommet til en ny NYTTÅRSKONSERT.

Ranheimsavisa ble dessverre «stående på vent» lengre enn det jeg hadde forventet. Fortsatt vil det nok ta noe tid før vi er oppe og går som tidligere, men det kommer forhåpentlig noe stoff etter hvert. Denne gang orienteres det litt om skolekorpsets forestående julemesse og Ranheim og Charlottenlund menighets Nyttårskonsert.

Begge disse arrangementene blir nærmere omtalt når tiden for gjennomføring nærmere seg.

Skolekorpsets julemesse

Denne gang avholder Ranheim skolemusikkorps sin tradisjonelle julemesse på Presthus Gård. Dagen er søndag 28. november fra klokka 13.00 og fire timer framover.

Her blir det julestemning med salg av ulike former for håndarbeid, håndverk fra utstillere i nærmiljøet og aktiviteter for store og små. Ei julemesse fungerer ikke godt uten sin egen kafé. Det blir salg av kaffe, saft, kaker, sveler, pølser og sukkerspinn inne i fjøset.

Trekningen av korpsets store julelotteri vil også bli foretatt. Fortsatt er det mulig å få kjøpt lodd ved henvendelse til korpsmedlemmer og deres foresatte.

På skolekorpsets julemesse vil du også få kjøpt Ranheim Bydels Museums årbok 2021 og Ranheims-kalenderen for 2022.  

To konserter i løpet av dagen

I løpet av dagen vil det bli avholdt to konserter. Klokka 14.00 får vi høre og se korpsets juniorer, aspiranter og drillere. Klokka 15.00 får vi konserten med hovedkorpset. Dette blir noe å glede seg til.

Nyttårskonsert torsdag den 13. januar

Nyttårskonsertenes «Duracell-kanin», Ingrid Almås, har gjennom lang tid jobbet med forberedelser for denne konserten. Mange artister og management er kontaktet i ei tid der både artister og arrangører har vært sulteforet på oppgaver. Pandemien har satt en bråstopp på det meste av kulturlivet, men nå er det gitt åpninger.

Det har betydd at de mest attraktive artistene har fått flere oppgaver og har fått vansker med å innpasse alle de henvendelsene de har fått. Ingrid har imidlertid klart å slå kloa i Sigvart Dagsland med band. Det blir altså et gjensyn med Dagsland som besøkte oss i 2015 i en fullsatt Ranheim kirke.

Det er bare å krysse av torsdag den 13. januar for denne konserten. Ranheimsavisa vil senere opplyse om hvordan dere bestiller og billettpris.