A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                 foto: skolekorpset

juleklokkaDet går mot jul! Vi ser det på balkonger, på trær og busker i hager og i noen vinduer. Lysene er på plass og julesjauen er på gang. Slik er det også for Ranheim skolemusikkorps. Her går det på høygir fram mot den store julemessa som denne gang arrangeres på Presthus Gård den 28. november.

Fra klokka 13.00 og fram til 17.00 vil det være fullt kjør både inne i fjøset og ute på gårdstunet på gården. Juletre, lys og annen julepynt vil sette besøkende i en ekstra god julestemning.

Nytt av året er det at skolekorpset legger julemessa til Presthus Gård. I nært samarbeid med Presthus frivilligsentral og sentralens daglige leder, Sølvi Kvam, innledes kanskje en ny tradisjon med julemessas tilholdssted?

Konserter og mange aktiviteter

0001 1 skolekorpset plakatGjennom dagen vil det bli holdt konserter med skolekorpsets ulike grupper og det er tilrettelagt for en stor og intim kafé hvor det selges kaffe, pølser, kaker, brus, sukkerspinn og selvfølgelig sveler.

Både barn og voksne kan glede seg over tombola, lykkehjul og «katta i sekken». Her er det mulig å sikre seg gevinster samtidig som skolekorpsets kasse får gode inntekter. Her er det greit at du har kontanter med, men det vil også være mulig å bruke vipps.

Utstillere og salg

På julemessa vil det som vanlig være en rekke utstillere som selger sine produkter. De være seg håndarbeid, bær- og fruktprodukter, utstyr, spekemat og masse annet. Her kan du få kjøpt julegaver eller ting til deg selv.

Vi har fått melding om at bydelsmuseets årbok for 2021 og årskalenderen vil foreligge for salg på museets stand på Presthus Gård. 

Førjulslotteriet

Som vanlig har skolekorpset sitt førjulslotteri med et stort antall flotte premier. Fortsatt er det lodder igjen og lodd kan kjøpes fram til julemessa. Loddsalget er i år hel-digitalt. Lodd kan kjøpes hos korpsmedlemmene, enten på nærbutikkene eller ved at man kontakter korpsmedlemmer/foresatte direkte. Lotteriet opererer med en gevinstliste på hele 44 gode gevinster.

Trekningen skjer på julemessa søndag 28. november.