A+ A A-

tekst¨: Kjell A. Arntzen                     plakat: blandakoret

Reppe bl dirigent

Reppe blandakors mangeårige dirigent, Bjørn Sigurd Skjerlbred, setter koret og publikum i godt humør. Her under ei øvelse på Fykenborg.  (foto: Kjell A. Arntzen)

Bydelens, - for ikke å si byens beste blandakor, står nå foran sine to julekonserter. Korets strålende og humørfylte, Bjørn Sigurd Skjelbred, har trimmet korets stemmer foran konsertene, så her får vi høre det fantastiske Reppe Blandakor i strålende form foran jula. I følge korets Marit Harbak vil de by på et spekter av kjente og kjære julesanger samt noen nydelige nye.

Første konsert i Ranheim kirke

Plakat Julekonsert Plakat A4Den første av konsertene avholdes her på «hjemmebane» i Ranheim kirke tirsdag 7. desember klokka 19.00. Benkeradene i kirka har vært fylt ved blandakorets tidligere konserter og det er liten grunn til å tro at det blir plasser ledige der også denne denne gang. Her gjelder det for alle å merke av datoen og sikre seg billett. Billettere kan kjøpes på forhånd via Hoopla (https://rbk/sales/jul-0712) eller ved inngangen. Betaling skjer med kort, Vipps eller kontanter.

Prisene er også holdt på et rimelig nivå. Voksne betaler kr. 220,- og barn/honnør slipper unna med kr. 150,-. Jeg regner med at den sikreste måten å kjøpe billett på er via Hoopla på overnevnte link. Det kan dere gjøre allerede fra i dag.

Blandakorets andre konsert i Frikirken

Den andre konserten avholde i Trondheim Frikirke i Brøsetveien søndag 12. desember klokka 18.00. Frikirken ligger like ned for Svanholms seremonirom i Brøsetveien. På denne konserten vil koret få besøk av aspirantene i Nidarosdomens guttekor. De dirigeres også av Bjørn Sigurd Skjelbred. Billettsalget foregår på samme måte som for konserten i Ranheim kirke.

Jeg spør Marit om hva hun ønsker å si til publikum: Svaret kommer kjapt; - Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en eller begge av våre konserter. Bjørn Sigurd og blandakoret vil gjøre sitt for å sette dere i god julestemning!