A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Dagsland 1

Sivert Dagsland gleder seg til å holde konsert i Ranheim kirke. Han er glad for at det ble mulig å utsette konserten framfor å avlyse den.

Ranheim og Charlottenlund menighets nyttårskonsert med Sivert Dagsland med band er utsatt. Primus motor og den som drar i trådene, Ingrid Almås, forteller til Ranheimsavisa at regjeringens nye koronaforskrifter fører til at konserten den 13. januar må utsettes. Alternativet var å avlyse hele greia, men det er ikke særlig oppmuntrende for noen av oss som har sett fram til å møte Dagsland igjen.

4 uker med strenge påbud

Regjeringens påbud er bestemt å vare i 4 uker fra midnatt til 15. desember. Det betyr at reglene gjelder fram til midnatt på den fastsatte konsertdagen, 13. januar. – Jeg er klar over at denne konsertdatoen ikke kan opprettholdes. Både artist, management, lyd- og lysansvarlig og alle andre involverte må ha beskjed nå, sier Ingrid.

Ikke avlyst, men utsatt

-          Det er ingen grunn til å avlyse denne fantastiske konserten! Restriksjonene må en gang ta slutt. – Så får vi håpe at vi er i stand til å kunne levere denne konserten med Sigvart Dagsland en gang i løpet av mars måned. Dere som allerede har kjøpt billetter gjennom Ticketmaster skal være trygge på at billettene er gyldig den dagen konserten avvikles. Om det – mot formodning – ikke blir mulig å avvikle denne konserten i overskuelig framtid så vil Ticketmaster refundere for de billettene som er kjøpt, sier Ingrid. – Så får vi alle håpe at denne situasjonen snart er over. Det er ei vanskelig tid for mange så en live-konsert er noe vi skal kunne se fram til.