A+ A A-

Tekst og foto:: Kjell A Arntzen

Vi har snappet opp at kormiljøet i vårt område er i blomstring. Reppe Blandakor er nok fortsatt fyrtårnet, men bak dette koret på Reppe er det andre kor som vokser seg fram og større. Dette koret jobber nå fram en skikkelig godbit som de kaller: «TIDENES REPPE! - Et sanglig FYRVERKERI i to akter» på Fykenborg forsamlingshus. Dette skal framføres noen dager i slutten av oktober og begynnelsen av november. Ranheim Mannskor har fått noen yngre sangere som styrker koret, og nå får vi melding om at Chamoni-koret starter et nytt semester med å invitere med vidåpne armer. Her er det mulig for dere som liker å synge i et blandakor!

Chamoni-koret - Du kan være med!

gospelkor

Her er koret under en tidligere konsert i Ranheim kirke. Du kan nå bli en del av koret

Asbjørn Reitan (tlf; 911 73 828) og Trude Wnther Tønsvoll (tlf; 909 58 260) er personene du kan ta kontakt med om dette er av interesse for deg eller dine unge. De forteller at Chamoni er et blandakor for glade sangere fra ungdomsalder til godt voksen alder. – Vi øver i Charlottenlund kirke hver mandag fra klokka 18.30 til 20.30, sier de to. – Hos oss er det ikke noe opptakskrav, men det er jo en klar fordel at du liker å synge. Vår dirigent Synnøve Hammer har lang fartstid som sanger og dirigent, for koret, og hun vil plassere deg inn i den stemmegruppen du passer best, Utover dette er det absolutt ingen opptaksprøver.

Et bredt repertoar

-          Repertoaret vårt spenner bredt, foreller Asbjørn. – Vi synger gospel og mer klassisk kor-stoff. Så er vi upretensiøse, veldig sosiale og åpne for nye innspill, Det gjelder både fra nye og gamle kormedlemmer. Trude henger seg på: - Vi skal heler ikke glemme at vi i løpet av året har konserter, opptrer på ulike arrangement og deltar av og til i korkonkurranser. Alt dette er moro, sosialt og spennende, sier hun.

Et kor med fadderordning

Jeg får opplyst at Chamoni-koret har en fadderordning for nye medlemmer. Din fadder vil sørge for at du finner deg godt til rette i koret. Om det er noe du lurer på så ringer du 911 73 828 (Asbjørn) eller Trude på telefon 909 58 260.

Selvfølgelig kan du også ringe til dirigenten Synnøve Hammer. Hun når du på telefon 481 35 155,

Jeg avslutter med at om du som ser at dette er noe for deg eller dine, så ikke nøl med å ringe et av de oppgitte numre eller møt opp på en øvelse.