A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Det er vel ei god stund siden vi kunne si at det var «Hælan i taket» når det var fest i Folkets Hus. I mine yngre dager var det mer av dette når det var fest i Ranheim Gammeldansforening. Flere av oss festet så det kjentes søndagen etter. Slik er det heldigvis ikke lenger. Nå er det vel mer disiplinert og morsomt, og det er dansen som gjelder. På lørdag er det vår gamle kjenning, Broschans, som sørger for dansemusikken.

Kirsten

Kirsten Beate gleder seg til lørdag og har danser igjen på sitt "ballkort"

Kirsten Beate forteller at de var godt med folk på foreningens siste fest. – Jeg håper at vi kan får minst like mange denne gangen, sier Kirsten Beate som gleder seg stort. – Det blir både loddsalg med fine premier, god mat og drikke blir å få kjøpt i B-salen og mye herlig musikk sørger bandet for.

Det blir kjempehyggelig

Jeg kan ikke annet enn å anbefale alle dere danseglade herrer og damer; ta del i den hyggelige lørdagen som kommer. Lørdag 12. november inviterer RanheimsDansen inn til fest i Folkets Hus, Ranheim.

Dørene åpner som vanlig klokka 21.00 og festen pågår til en time over midnatt. Da er man mer eller mindre sluttkjørt etter flere runder på dansegulvet. Tradisjonelt vil dansegulvet også denne gang var fullt av dansende par. Det vil bli god dansemusikk av våre gamle kjenninger selv om besetningen er endret noe fra tidligere. God, dansbar musikk spiller de fortsatt.

En lørdagskveld for en billig penge

Om man velger å «gå ut» en lørdagskveld så kommer vi ikke unna enn at en kveld som denne vil være den billigste og morsomste lørdagskvelden som kan tenkes. Her danses det, her flirer vi og har det på G.

Hovedpausen med servering i B-salen er en høydare. Fra serveringsluken får du servert de beste karbonader, kaffe og annen drikke. I tillegg til dette er det en sosial samling av dimensjoner. Mange historier og løgner serveres rundt bordene og latteren sitter løst. Under denne pausen gjør dere ikke et dumt trekk når dere finner dere et bord i B-salen.

Mange har ledig på sine ballkort     

Ranheimsavisa har lurt på om jentene fortsatt har sine ballkort på festene. Kirsten Beate Saksvik kan bekrefte dette. Nå vet ikke jeg fra min bopel i Horgveien hvilke «jenter» som blir å treffe på lørdagens fest, men sjanser på at Kirsten. Liv, Unni, Oddrun og Synnøve er tilstede. Disse har flere plasser ledige på sine ballkort. De blir heller ikke menn eller kjærest som blir sjalu om de får danse med noen andre.

Likeså regner jeg som sikkert med at Karl-Ove, Rolf og andre av de mest danseglade herrene er åpne for dans med dere.

Inngangspris

Jeg slår fast at inngangsprisen på RanheimsDansens kvelder ikke er preget av høy rente, krigen i Ukraina, drivstoffpriser og dyrtid. De holder den samme brukervennlige prisen som før krisa traff Norge.

For medlemmer koster inngangsbilletten kr. 150,- og for dere som ikke er medlemmer er prisen 200,-. Veldig overkommelige og hyggelige priser.