A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

Rita ottervik intro

Kanskje denne damen dukker opp i fredagens bilde-kviss?

 

21 lag har fått plass på fredagens kviss på Romantica. Totalt har det vært 32 lag som har meldt sin interesse for å være med. Det betyr at 11 lag ikke har fått anledning til å være med den 11. november. Det kan sies å være et luksusproblem, men det er det slett ikke. Det har vært tungt å måtte si nei til interesserte. Plassen vi har til rådighet klarer 21 lag. Jeg har vært i samtaler med Ogus og Dogan i dag og forelagt dem situasjonen. De tok det på alvor, men ikke til kommende fredag.

Fra den 09.12.

Blir det bedre plass. Vi får da anledning til å bruke de fem bordene ved vinduene. I tillegg kan det ordnes med et ekstra bord i salen. Da kan det bli plass til 27 lag om interessen holder seg. Middagsgjester og annet besøkende til restauranten blir vist til lokalene etter «Kaffe-kroken». Dogan lover at disse lokalene skal være varme og trivelige om de tas i bruk som restaurant.

Lagene som er med 11.11.

Følgende lag er påmeldt og har fått plass til fredagens kviss: Ozonlaget, Quintet 1, Quintet 2, Vippen, Lag Barris, Kvernveien, Hva som Helst, Sandvikske, Heidi Walstad, Museumslaget, Horgheim, APAN, Kristin Darell, Liggeunderlaget, Hawaiipikene, Ranheim Fotball, Øystein Siim, MAMM, Fjæraoptimistene, Grytbakkstranda og O Hildrande Du.

Om noen av disse lagene vet at de ikke får anledning til å komme, - gi melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sendt SMS til 970 41 213. Fravær kan erstattes av et lag som har fått avslag.

Kvissen 09.12. – julemiddag?

Foreløpig er det ikke åpnet for påmelding til fredag 09.12. som er neste kvissdag. Tradisjonelt har det vært arrangert felles julemiddag før kvissen starter denne kvelden. Aktuell tid er klokka 18.00 med start på kvissen klokka 20.00. Jeg har diskuterte meg fram til pris på julemiddagen hvor valgene er: 1. ribbetallerken 2. pinnekjøtt. I tillegg har jeg fått pris på kylling a la polo. For ribbetallerken m/vin eller øl og pinnekjøtt med tilbehør og vin eller øl. Kr. 420,-. For kylling a la polo med øl eller vin blir prisen kr. 310,-.

På fredag får vi sjekke ut om det er interesse for dette. Om interessen er laber sløyfes denne serveringen. Kviss blir det uansett klokka 20.00.