A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

SpllkaranTidligere enn vanlig kommer RanheimsDansens romjulsfest! Allerede nå på 3. juledag – tirsdag 27. desember – får dere anledning til å få danset av dere litt julefett og svingt dere en runde eller flere på et av byens beste dansegulv. Folkets Hus på Ranheim er pyntet til denne tradisjonelle festen hvor du treffer utflytta Ranheimsfolk som er her på juleferie. I tillegg er det masse andre hyggelig folk å prate med!

På romjulsdansen skal alle

I tidligere tider var det slik at på romjulsdansen skulle alle og det ble trangt om plassen. Fortsatt er denne tilstelningen av de mest besøkte festene og absolutt av den koselige sorten.

Når også Spællkaran er i topp form til å levere veldig dansbar musikk, så blir dette en flott tirsdagskveld for de av dere som vil være med.

Fra klokka 21.00

«Sjefsdanser» Kirsten Beate Saksvik forteller til Ranheimsavisa at de også denne gang starter klokka 21. – Det er ei fin tid å starte festen på. Folk får roet seg ned før de drar av gårde eller de er innom et «vorspiel» før de kommer hit til oss. Musikken vil holde det gående til klokka 01.00, og da blir det bare koselig å dra hjemover i vinterlandskapet vi nå har på Ranheim.

B-salen med restaurant og historier

Et must på disse festene er «karbissen» i B-salen. Spællkarans pause gir rom for at vi kan samles der. Gjerne rundt et langbord hvor det spises, drikkes og fortelles sanne og usanne historier. Lattermusklene får seg i alle fall en strekk

Som vanlig er prisene på RanheimsDansens fester av det overkommelige slaget. 200 for medlemmer og 250,- for ikke-medlemmer.

I tillegg er det loddsalg med forlokkende gevinster. Ta gjerne med kontanter for loddkjøpet ditt! Velkommen til fest på «LOKALE»!