A+ A A-

julemesse p skolen

På søndag er det julemesse i skolekorpsets regi på Ranheim skole

Så er vi kommet fram til helga med den første søndagen i advent. Det er helga med messer, julegrantenning, åpen supporterkiosk med julegaver til 50% av ordinær pris, lansering av Historielagets årbok for 2022 og masse mer. Ta del i noe av det som skjer her på Ranheim i helga!

Lørdag 26.11. mellom klokka 12 og 14 holder Stina og hennes gjeng åpent i Supporter-butikken bak tribunen på Extra Arena. Her selges alle varer til halv pris av den ordinære. Løp og kjøp julegaver til barn og barnebarn!

Søndag 27.11. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim og Charlottenlund menighet. Denne gang er gudstjenesten lagt til Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter og leder seremonien. Det er både dåp og nattverd denne søndagen. Prekenteksten er hentet fra Matteusevangeliets kapittel 21, versene 1-11.

Søndag 27.11. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det Ranheim Bydels Museum som må kaste seg inn i kampen om besøkende på denne aktive søndagen. Det er i alle fall åpent. Det er lanseringsdag på museet for Årboka 2022 og kalenderen for 2023.

Som alltid serveres det nytrukket kaffe, nystekte vafler og saft til de som stikker innom. Søndagens vertskap er Karin Tulluan, Atle Darell, Gunnhild Kolvik og Solfrid Rian.

Søndag 27.11. mellom klokka 13.00 og 17.00 er det klart for Ranheim skolemusikkorps årlige julemesse. Også i år vil vi tro at denne messa blir av adventtidens «høydare». Her møter du en masse utstillere, salgsboder hvor det tilbys håndarbeid, bakst og andre hobbyprodukter. Nisseorkesteret er på plass for å skape god førjulsstemning og det er flere steder i skolebygningen som er avsatt til hyggelige kaféer med salg av kaffe, saft, kaker og julegrøt. Så er det også hyggelig å treffe noen du ikke har møtt på en god stund. På julemessa er alle å treffe!

Det nevnes også at Ranheim Bydels Museums Historielag har sin stand i skolens 2. etasje. Her lanseres og selges Årboka 2022 og kalenderen for 2023.

Klokka 17.00 tennes julegrana på skolegården. Det blir gang rundt treet og vi kan synge til musikk fra skolekorpset.

Søndag 27.11. klokka 19.00 er det klart for den store julekonserten med Bettan og Are i Ranheim kirke. Her er det meldt om stappfull kirke og at det blir en fantastisk opplevelse. Jeg beklager at denne opplysningen falt ut i oversikten.