A+ A A-

Eventyret vil ikke ta slutt!

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa

Ranheim Molde

Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde

Med to fingre og en masse glød og begeistring har jeg satt meg ved tastaturet. 45 minutter har gått siden Ranheim nok en gang gikk av banen med 3-1 seier! Etter at Molde hadde et visst grep på 1. omgang overspilte de på langt nær våre helter. Da lagets nummer 8, Babacar Sarr, sendte av gårde en suser fra ca. 25-meters hold som Even bare hørte susen av, var det bare å notere at det sto 0-1 til Molde etter 23 minutter. Jeg hadde på ingen måte resignert. En sterk tro på at Ranheim nok en gang kom til å slå tilbake etter å ha ligget under, kjente jeg langt inn i mitt «Ranheims-hjerte».

Les mer: Eventyret vil ikke ta slutt!

En ny HURRA-kamp!

av: Kjell Arntzen

Ranheim fosser fram og nekter å gi seg. Selv om laget kom noe fortjent under etter rundt 20 minutter av 1. omgang sto laget opp og kjempet som løver. Her skal det ikke tapes poeng, oste det av våre spillere og trener Maalen! Det skjedde i det 40. minutt, da Mads nok en gang satte ballen i motstanderens mål. Utakbart for Rossbach i Odd-buret og til stor jubel fra de 2.013 på tribunene. Jeg trekker fra ca. 50 Odd-supportere på bortetribunen, men legger til vaktmannskapet, kioskpersonalet og balljentene så har jeg tallet i behold. Ikke nok med at Mads utlignet, den gamle ringreven, Øyvind Storflor traff godt og førte Ranheim opp til 2-1. Det var et godt resultat å ta med seg inn i garderoben! Etter helgas kamper kan vi notere at RANHEIM scorer flest mål i Eliteserien! Så langt er det blitt 17.

Les mer: En ny HURRA-kamp!

Vil du ha 2 billetter til kampen mot Molde?

tekst og foto: Kjell Arntzen

Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en av de store i årets serie, lille Ranheim mot Røkkes Molde. Der i gården har det sjelden vært mangel på penger! Det har det vært i Ranheim. Kampen er derfor ideell for å kjøpe og overrekke FOLKETRIBUNEN til laget i vårt hjerte. I forbindelse med overrekkelsen gir vi 2 billetter på hovedtribunen til en av våre lesere. Det du må gjøre er å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved mottakelse av mailen er du med i trekningen. Fristen for innsending er onsdag 16. mai klokka 16.00. Trekningen skjer samme kveld.

Les mer: Vil du ha 2 billetter til kampen mot Molde?

Nå står ODD for tur

av: Kjell Arntzen

Søndag 13. mai møtes tabellnaboene Ranheim og Odd på Extra Arena. Fram til nå har Odd vunnet kun ett borteoppgjør, i serierunde 7 mot Molde. Her tok de med seg 0-1 hjem til Skien. Sist søndag hadde de Start på besøk og seiret med solide 3-0. Noe stort bortelag har ikke Odd vært denne sesongen. Kun den ene seieren mot Molde er notert. Ellers har det blitt to tap, mot Vålerenga 2-1 og Strømsgodset 3-0. På bortebane har de målforskjellen 2-5. Ranheim kan notere to seire, en uavgjort og ett tap på hjemmebane. Målforskjellen for oss hjemme er 10- 7. Laget scorer nær på flest mål så langt i sesongen. Så langt er det bare serieleder Brann som kan notere flere scorede mål. 15 for Brann og 14 for Ranheim.

Les mer: Nå står ODD for tur

Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

av: Kjell Arntzen

Gjertsen

Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller).

Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av oss høyt oppe. Det var en prestasjon som ikke mange lag makter gjennom sesongen. Så bra var prestasjonen av vi kunne tatt med oss alle de 3 poengene det ble kjempet om ut fra de klare sjansene vi hadde i 2. omgang! Det ville trolig blitt for forsmedelig for «storebror»? Så er det merkelig at Adresseavisens mandagsutgave bruker nær på tre hele sider på hvor dårlig Rosenborg var, - få ord om at Ranheim var gode! Vi er ganske vant til dette, men noe redelighet må kunne forventes av avisas sportsreportere?

Les mer: Bortetur til KRISTIANSUND 16. mai

Foran 21.200 tilskuere!

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2085

Hva skal vi si? Hele kvelden ble mektig og det fortjener vi!

Vi hadde forventet en gnistrende inngang til denne lørdagskvelden og det fikk vi! Vi fikk se et Ranheimslag som nektet å gi seg for storebror og seriefavoritt, Rosenborg. Selv etter en scoring av Yann-Erik De Lanlay etter 55 minutter hadde Ranheim slett ikke tenkt å gi seg. Helt fortjent steg Mads Reginiussen til værs og stanget inn 1-1 13 minutter før slutt. Et flott forarbeid av Øyvind Storflor som ble videresendt til Kristoffer Løkberg som i sin tur siktet inn pannebrasken til en umarkert Mads Reginiussen og dermed sto det 1-1! Et meget fortjent resultat kampen sett under ett. Min sjansestatistikk sier 5-5, men Ranheims sjanser var større enn sereifavorittens.

Les mer: Foran 21.200 tilskuere!