A+ A A-

Så UFORTJENT!

av: Kjell Arntzen

Det var så fordømt urettferdig det som skjedde på Extra Arena i kveld! Fra det 10. minutt dominerte Ranheim kampen fullstendig uten at det fortjente andremålet kom. 1-0  sørget Andreas Helmersen for etter 28 minutter. I minuttene før hadde både Tønne og Løkberg sine sjanser, men skuddene strøk over eller utenfor. Strømsgodset gikk som forventet i strupen på hjemmelaget fra avspark og dette varte i knappe 15 minutter. Derfra og ut var det Ranheim som dominerte over et frustrert lag fra Drammen. Så skjedde det mange fryktet, og som var imot spillets gang. Strømsgodset utlignet ved Tokmac Nguen 2 minutter ut i tilleggstiden!

Les mer: Så UFORTJENT!

SØNDAG møtes vi på KAMP!

av: Kjell Arntzen                                 foto: Frank Lidahl

Frokostmte

På en overbevisende måte forteller Svein Maalen at alt er mulig. Så langt har Ranheim vist at det er slik!

Et fantastisk frokostmøte for sponsorer og samarbeidspartnere på onsdag ga de tilstedeværende god påfyll i troen på at Ranheim TF vil være med og prege norsk fotball ei god stund framover. Klubben legger i disse dager fram en 5-årsplan som tar høyde for dette. Profilen beholdes, spillestilen beholdes og spillergruppa skal så langt mulig være som i dag. Om en forsvinner til annen klubb vil en ny, ung spiller stå klar til å overta posisjonen til den spilleren som eventuelt forsvinner. Så langt ser det ut for at klubben har lyktes med dette. Den uerstattelige Christian Eggen Rismark gikk til Brann for kort tid siden. I hans sted kom en meget reflektert Sunndaling inn. Ivar Furu har allerede bestått ilddåpen og alt tyder på at erstatteren vil være minst like viktig for laget som Christian var. På nevnte møte presenterte han seg selv på en overbevisende måte og til stor anerkjennende applaus fra en fullsatt frokostsal.

Les mer: SØNDAG møtes vi på KAMP!

Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

av: Kjell Arntzen                             foto: Ranheim Taekwond-Do

Tae Kwon Do 1

Fra en trening t gymnsastikksalen på skolen

Ikke alle vet at du kan lære selvforsvar og komme med i en klubb hvor du får nye venner, kan trene deg i form og øke egen selvkontroll. Jeg snakker her om Ranheim Taekwon-Do-klubb som holder til på Jakobsli skole (gammelskolen) i Ranheimsveien 211. Her trener de i skolens gymnastikksal på mandager og onsdager. De sprer i disse dager en informasjonsbrosjyre om virksomheten til husstander på Ranheim.

Les mer: Lær selvforsvar - Ranheim Taekwon-Do

En godkjent kamp av Ranheim

av. Kjell Arntzen

Etter den flotte seieren over Molde i forrige serieomgang så vi fram til kampen på Brann stadion mot det gullkjempende Brannlaget. Kunne det hende av vi nok en gang skulle ta en overbevisende borteseier? Etter Rosenborgs hjemmeseier over Haugesund ville en borteseier for Ranheim gjøre at vi nærmet oss Haugesund. Slik gikk det ikke, men vi kunne gjerne reist fra Bergen med 1 poeng!

Les mer: En godkjent kamp av Ranheim

Ranheimspillere til BRANN

av: Kjell Arntzen            foto: Kjell ArntzenBrann

Brann har hentet to av våre for å styrke laget!

Fra tidligere er det kjent av midtbanekrigeren Kristoffer Løkberg ikke fornyet sin kontrakt med Ranheim og spiller for Brann fra 01.01.2019. Det var nok en overgang mange av oss kanskje stusset noe på. «Løken» var jo et av de største symbolene på Ranheimslaget av 2018. Nå meldtes det på onsdag at også midtstopperen og lagets eneste Ranheimsgutt har spilt sin siste kamp for Ranheim. Også han går over til Brann. Vi ønsker selvfølgelig begge to lykke til i Bergen, men vi må få si at de vil bli savnet på Extra Arena. Det er utvilsomt en honnør til Ranheims trenere og ledelse at det nettopp er serieleder Brann som mener Ranheimspillerne vil forsterke bergenserne i serieinnspurten.

Les mer: Ranheimspillere til BRANN

Livet i Eliteserien er herlig!

tekst: Frank Lidahl                              foto: Kjell Arntzen

Frank Lidahl 1Frank har sendt oss dette som han i dag har lagt ut på "Mellomrommet"

De to siste kampene har gitt oss to tap. Hverdagen har kommet til Ranheim, hører jeg eksperter og flere andre si. Aller først; hvis hverdagen er å tape mot to Europacup-lag som Sarpsborg 08 og Rosenborg, så ønsker jeg flere hverdager. Hvis hverdagen er å invitere til en festdag som sist lørdag med aktiviteter dagen lang, fullpakket stadion og en stor opplevelse for trøndersk fotball, så gi meg flere slike hverdager. Både Sarpsborg 08 og Rosenborg viser sterke takter i Europa om dagen.

Les mer: Livet i Eliteserien er herlig!