A+ A A-

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 2246

Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag!

Det er 27 kamper igjen å spille i årets OBOS-liga og lite er avgjort. Per dato er det imidlertid Ranheim som fører an med full pott etter tre kamper. I kveldens kamp mot Åsane var vi fullstendig overlegne om vi ser bort fra kampens 15 første minutter. Da var det Åsane som brukte opp det meste av sine krefter med et voldsomt trykk mot Magnus Lenes i Ranheimsmålet. Det skal sies at disse 15 minuttene ikke ble farlige på noen som helst måte.

Les mer: 3 poeng og tabelltopp!

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

av: Kjell A. Arntzen

Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å lede 3-1 til pause. Vel skal det sies at Grorud ikke var av de hyggeligste bekjentskapene vi har hatt på Extra Arena, for maken til å drøye tid ved å legge seg ned for ingen ting, bruke flere minutter på innkast og ha en keeper som tok det svært rolig med å få ballen i spill. Alt dette uten at en lite god dommer i Ole-Alexander Ekeli Valen grep inn med gule kort.

Les mer: Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

Et laaangt gjesp

av: Kjell A. Arntzen

Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål av Adgebenro i første omgang og Ranheim ble snytt for et straffespark like før slutt. Det var det hele. Vi som hadde gledet oss til dette oppgjøret ble snytt for både spenning og en god kamp.

Les mer: Et laaangt gjesp

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome

tyrkia 1000x200 1

Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner

Forza Ranheims leder, Thomas Mostervik, er i fyr og flamme da han ringer meg for å fortelle at Forza Ranheim ønsker flere med og at de nå går ut med en invitasjon til alle om å bli med i supportergruppen. – Nå har vi fått en fristende godbit fra Jens Juberg i NORDESIGN som vi lodder ut blant de som kjøper sesongkort til Ranheims kamper i 2020. Alle som har kjøper sesongkort til Forzatribunen på felt A innen den 10. mars er med i trekningen sammen med de som allerede har kjøpt sesongkort på denne tribunen, stråler Thomas gjennom mobilen.

Les mer: Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen

memoshome eier intro

Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det tyrkiske storlaget Alanyaspor i treningskamp mot vårt Ranheim.

Ryktet om at den daglige lederen av Fagsnekkern og Tyrkiaspesialisten Memoshome, Robert Hilstad, skal arrangere en tur til Oba i Tyrkia og treningskamp mot selveste Alanyaspor har svirret i lufta de siste ukene. Under Ranheims Fotballs «Fotballgalla» sist lørdag kom bekreftelsen. Det hører med til historien at Robert er Ranheimspartner og den eneste sanne supporteren som kommer på en gammel MC med tilhenger til kamp!

Les mer: Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

Godkjent og mer enn det

tekst: Kjell A. Arntzen

Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin del av jobben for å unngå nedrykk. Det så lenge ut til å holde, men en feil idømt scoring av «frisparkmakeren», Even Hovland, etter 75 minutters spill spolerte mye, selv om Mikke scoret til 2-2 et par minutter etter.

Les mer: Godkjent og mer enn det