A+ A A-

Det ble ingen fest!

tekst: Kjell Arntzen

Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et forferdelig balltap før 10 minutter var gått sørget for 0-1 og Tromsøledelse. Bedre skulle det ikke bli senere i omgangen da det samme skjedde igjen og det sto 0-2. Mitt tips holdt ennå stand, med 3-2 for Ranheim var jeg fortsatt med i konkurransen om konfekteska.

Les mer: Det ble ingen fest!

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF

Krostoffer 1

Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to?

Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer Løkbergs siste hjemmekamp før han drar til Bergen og Brann. Det er egentlig grunn nok til å møte fram på Extra Arena til kampstart klokka 18.00. Ellers har kampen mye i seg. Vi må hevne det sviende 4-0 tapet fra vårt besøk i Tromsø, vi må holde Odd bak oss på tabellen og vi må gjenskape det gode kant- og overgangsspillet som laget var så dyktige på i vår. Et skår i gleden før kampen er at Michael Karlsen vil være ute i de to siste kampene pga. skade. Vi får håpe at Helmersen lykkes i sin spissrolle og at laget fungerer som Svein Maalen har lagt opp til.

Les mer: Løkbergs siste hjemmekamp

Spennende og morsom kamp!

tekst: Kjell Arntzen

En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen Lennartson som møtte Ranheims sponsorer og samarbeidspartnere. Intervjuet var OK nok, han skrøt og var veldig opptatt av Ranheims prestasjoner og plassering i Eliteserien, men å røpe hvordan Lillestrøm skulle møte «askeladden» fra Ranheim i denne – for dem – viktige kampen, ville han ikke.

Les mer: Spennende og morsom kamp!

Vi hadde gledet oss, men ----

tekst: Kjell Arntzen

Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27. mai. Fra Bodø reiste vi med et forsmedelig, men fortjent 4 – 0 tap i bagasjen. Dette måtte vi i dag kunne rette opp på Extra Arena? Det startet lovende med et glimrende skudd av Ola Solbakken, men dessverre for hjemmelaget smalt skuddet i tverrliggeren! Hadde den gått inn tror vi kampen hadde fortonet seg noe annerledes.

Les mer: Vi hadde gledet oss, men ----

5. måned på rad med best omdømme!

tekst: Frank Lidahl                            foto: Kjell Arntzen

«Medie- og Omdømmetrackeren» for september fra Sponsor Insight kom i dag tidlig. For 5.måned på rad er Ranheim klubben i Norge med best omdømme, både blant fotballinteresserte og befolkningen for øvrig. Jeg sier som jeg har sagt før; - det er nesten for godt til å være sant. Vi er veldig ydmyke og setter stor pris på at folk der ute liker oss og opplever at vi skaper den gode følelsen gjennom å gjøre det vi sier. 

Les mer: 5. måned på rad med best omdømme!

Karlsen sørget for 3 poeng

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2320

Kristiansunds supportergjeng fra Uglan satte en flott ramme rundt kampen

Opptakten til kveldens kamp var satt i scene av «Uglan», Kristiansunds supportere. Med sine store faner og sitt massive oppmøte toget de fra Romantica til Extra Arena med trommer og sang. De holdt det gående gjennom hele 1. omgang på bortetribunen og overdøvet Forza totalt. Supporterens iver smittet over på spillerne som førte kampen i hele 1 omgang. Vi kjente ikke igjen vårt eget lag. Kanskje var det KBKs fortjeneste som nektet at vi kunne spille oss ut bakfra?

Les mer: Karlsen sørget for 3 poeng