A+ A A-

Uavgjort for første gang i år

Av: Kjell A. Arntzen

Det er av og til jeg undrer på om jeg egner med som en som referer til fotballkamper. Jeg har aldri vært i faget, men har fulgt med både Kvik, Falken, Brage og Wing da de spilte i daværende Landsdelsserie med sine hjemmekamper på Lerkendal. Rosenborg var lengre ned i divisjonssystemet og spilte i sine sorte- og hvitrutede trøyer på Rosenborgbanen. Like engasjert den gang som nå, og like «sur» når det ikke går veien.

Les mer: Uavgjort for første gang i år

Byggestart Ranheim Aktivitetshall - pressemelding

Bilde av Rune Vens

Rune Venås er styreleder i Ranheim Idrettslag og ser fram til de skal starte med Ranheim Aktivitetshall

Ranheim IL har nå inngått avtale om bygging av ny fleridrettshall, paraidrettssenter og parkeringskjeller på idrettsanlegget øst for klubbhuset. Styreleder i Ranheim IL Rune Venås og adm. dir. Terje Broli i Backe Trondheim AS har nå signert en totalentreprisekontrakt med verdi på 120 millioner kroner.

Les mer: Byggestart Ranheim Aktivitetshall - pressemelding

3 poeng ble med hjem

av: Kjell A. Arntzen

Ingen skal kunne si at Ranheim dro ned til Oslo for å underholde mot Grorud. Denne gang var det lagt vekt på å holde tett bak samtidig som vi sørget for å få produsert sjanser nok til å score et mål eller to. Det ble ingen kamp som vil huskes å år framover, men vi gjorde det vi kom for, - erobret 3 poeng slik at vi fortsatt er blant opprykkskandidatene.

Les mer: 3 poeng ble med hjem

Det ble fryktelig TUNGT

av: Kjell A. Arntzen

Det var nok ikke bare jeg som følte det er tungt å være Ranheim-supporter i kveld. Det var så tungt og så ille at det heller ikke er morsomt å sette seg ved tastaturet for å oppsummere elendigheten. For elendig var det sett med mine øyne. Jeg hater å være negativ til laget i våre hjerter, men jeg fikk veldig mye medhold etter kampen av en tidligere toppdommer og god Brage-spiller. Den samtalen fortalte at jeg ikke var helt på jordet.

Les mer: Det ble fryktelig TUNGT

Ranheim friidrett tok ansvar og gjorde det godt

fra Bydelsnytt

Da Måndalen IL i forrige uke måtte kaste inn håndkleet som arrangør av Lerøy-lekene, steppet friidrettsklubbene i Trondheim inn på superkort varsel for å redde det tradisjonsrike stevnet.

-Vi fikk en henvendelse fra forbundet så sent som forrige torsdag om vi hadde muligheten til å ta over som arrangør. Smittevernhensyn gjorde at Måndalen ikke klarte å oppdrive nok overnattingsplasser til deltakerne, forklarer Marianne Aune i Ranheim friidrett.

Les mer: Ranheim friidrett tok ansvar og gjorde det godt

Det glapp!

Av. Kjell A. Arntzen                  foto: Ranheim fotball

Sivert Solli

Sivert Solli (til venstre) er en av Svein Maalens beste menn. Også i kveld var han strålende i den tiden Ranheim førte kampen.

Det er bare fotball, men allikevel; dette var bittert. Vi ledet 0-1 helt fram til det 85. minutt. På 8 minutter hadde Lillestrøm satt tre baller bak Lenes i Ranheimsmålet. Det sprakk der og da! Jeg overdriver ikke når jeg sier at Ranheim kjørte kampen og tok en fortjent ledelse etter 42 minutter ved Valla Dønnem. En helt suveren Solli på høyrekanten dro seg flott forbi to LSK-forsvarere og la ballen ut til en skuddklar Dønnem som fyrte av og det sto 0-1.

Les mer: Det glapp!