A+ A A-

Ranheimsavisa forlenger med Ranheim Fotball

tekst: Kjell A. Arntzen                          foto: Ranheim Fotball

Bilde signering

Her har Jon-Arne Kambuås og redaktør Kjell Arntzen signert ny Bronseavtale med Ranheim Fotball. Det var to jubileumssigneringer med Jon-Arne for 20. gang og Ranheimsavisa signerte for 10. år på rad. Med på bildet er Peder Winsnes, Jom-Arne - Hugo Pereira (trener) - Kjell Arve og Are Tronseth 

Avisas styre vedtok den 20.01. å forlenge avisas sponsorat som Bronsepartner i Ranheim Fotball. Vi er altså en av mange som skal være med på å løfte fram fellesskapet på Ranheim bl.a. gjennom å være med fotballaget på veien videre. Som part i dette fellesskapet skal vi stå sammen med andre sponsorer og samarbeidspartnere om klubbens verdier, utvikling og lagets rolle som en sentral aktør i Ranheimssamfunnet. Vi håper å kunne mobilisere flere av dere til å være med på reisen i OBOS-ligaen 2022. Sammen om Ranheim skal bære frukter i sesongen som kommer!

Les mer: Ranheimsavisa forlenger med Ranheim Fotball

Sammen om Ranheim i 2022!

tekst: Frank Lidahl / Kjell Arntzen (foto)

Thorbjrn Aass i fjra 2

Den tidligere toppdommeren Thorbjørn Aass, var en av våre lesere som uttaalte seg om sesongen 2021

I desember hadde Ranheimsavisa en serie artikler om hvordan iherdige supportere evaluerte Ranheims fotballsesong. Oppsummert kan jeg vel si at de fleste – om ikke alle – uttrykte skuffelse over sesongen og lagets 12. plass. Flere av disse evalueringene ga klare signaler om hva som sviktet og ga råd om hvordan ting kunne løses. Nå har vi mottatt et lovt svar fra Ranheim Fotballs daglige leder, Frank Lidahl, som jeg har gleden av å få presentert i denne artikkelen. Som ventet lot Frank være å kommentere spillere, trenerskiftet, spillemønster og lignende som våre «evaluerere» heftet seg noe ved. Det er helt forståelig og i Franks ånd. Det er utvikling, prestasjoner, fellesskap, læring, kvalitetsbygging og åpenhet som er fremst i hans hode. Det er prisverdig og sikkert noe vi mest «fotballgale» Ranheimssupportere gir sin fulle tilslutning til. Så går jeg over til Franks brev og oppsummering hvor han åpner med å ønske oss alle ett riktig GODT NYTT ÅR!

Les mer: Sammen om Ranheim i 2022!

Sesongen 2021 gikk ikke som vi ventet - 5

av: Kjell A. Arntzen

Mostervik Thomas

 

Thomas Mostervik gir jernet i hver eneste Ranheimskamp. Han innrømmer at det ikke alltid hjelper, men som han sier: "Vi gir oss aldri".

Vi er nå kommet til den femte evalueringen fra fem ulike supportere. Alle disse evalueringene vil bli gjort kjent for ledelsen i Ranheim Fotball i løpet av noen dager. Håpet er å få en betraktning av vår daglige leder Frank Lidahl. Kall det gjerne et tilsvar. I dag er det «Forza-generalen», Thomas Mostervik, som siden supportergruppa ble stiftet i 2004 har vært formann. Han har ikke bare vært formann i gruppa, men også «blæstmann» på tribunen. På mange måter tror jeg hans evaluering som kommer her, er representativ for mange av Forzas medlemmer?

Les mer: Sesongen 2021 gikk ikke som vi ventet - 5

Sesongen 2021 - Ikke så bra som ventet

Harald Wallden

Harald Walldén er en blid mann selv om laget ikke klarte det han forventet i 2021-sesongen.

Neste mann ut i Ranheimsavisas evalueringsinnhenting fra fotballsesongen 2021 er Harald Walldén. Harald er nok ikke det mest kjente fotballnavnet i Norge eller her på Ranheim, men en ting henger ved Harald Walldén, - en mer ihuga og tro supporter finnes ikke! Det jeg har klart å få ut av han er hans fotballdebut i spilletrøye. Det var i en småguttekamp mellom Ranheim og Stavne for mange, mange år siden.

Les mer: Sesongen 2021 - Ikke så bra som ventet

Sesong 2021 - ikke som forventet - 3

av: Kjell Arntzen

Tore Rustad 2

 

Både under og etter kafébesøket på Rosenborg Bakeri diskuteres fotball og året Ranheimssesong. Tore Rustad har sine meninger om sesongen. Les om  dette her: 

Jeg beklager at det ble «hull» i vår serie som evaluerte fotballsesongen for Ranheim TF. I dag er vi tilbake med evalueringen fra en stødig supporter som representerer flere av oss «vanlige» på tilskuersetene. Det er Tore Rustad denne gangen. Tore er også blant dem som har hatt sesongkort i flere år.

Les mer: Sesong 2021 - ikke som forventet - 3

Fotballsesongen 2021 . ikke som ventet - 2

av: Kjell A. Arntzen

Som nummer to ute i Ranheimsavisas innhenting av publikums evaluering av Ranheims innsats i OBOS-ligaen 2021 er tidligere guttespiller på Øya-laget Stork C i 1950-årene, Brage-spiller, FIFA-dommer, trener og fotballkjenner på ypperste nivå. Nå er han bosatt på Ranheim og erklært som «Ranheimsgutt». Han er stadig å se på Extra Arena. Jeg snakker selvfølgelig om Thorbjørn Aass.

Les mer: Fotballsesongen 2021 . ikke som ventet - 2