A+ A A-

Hvorfor så spennende?

av: Kjell A. Arntzen

Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det riktignok til slutt, men hvorfor gjøre det så ulidelig spennende? Kongsvinger var jo knapt over på vår banehalvdel i løpet av de 90 minuttene kampen varte.

Les mer: Hvorfor så spennende?

UFORTJENT TAP

av: Kjell A. Arntzen 

Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet. Vel, når jeg skriver «ufortjent» i overskriften så må jeg ta med at Tromsø har et godt forsvar. De scoret på den eneste sjansen de hadde i 1. omgang. 0-1 til Tromsø var mulig å ta igjen, for Ranheim var overlegne før pause.

Les mer: UFORTJENT TAP

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 2246

Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag!

Det er 27 kamper igjen å spille i årets OBOS-liga og lite er avgjort. Per dato er det imidlertid Ranheim som fører an med full pott etter tre kamper. I kveldens kamp mot Åsane var vi fullstendig overlegne om vi ser bort fra kampens 15 første minutter. Da var det Åsane som brukte opp det meste av sine krefter med et voldsomt trykk mot Magnus Lenes i Ranheimsmålet. Det skal sies at disse 15 minuttene ikke ble farlige på noen som helst måte.

Les mer: 3 poeng og tabelltopp!

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

av: Kjell A. Arntzen

Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å lede 3-1 til pause. Vel skal det sies at Grorud ikke var av de hyggeligste bekjentskapene vi har hatt på Extra Arena, for maken til å drøye tid ved å legge seg ned for ingen ting, bruke flere minutter på innkast og ha en keeper som tok det svært rolig med å få ballen i spill. Alt dette uten at en lite god dommer i Ole-Alexander Ekeli Valen grep inn med gule kort.

Les mer: Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

Et laaangt gjesp

av: Kjell A. Arntzen

Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål av Adgebenro i første omgang og Ranheim ble snytt for et straffespark like før slutt. Det var det hele. Vi som hadde gledet oss til dette oppgjøret ble snytt for både spenning og en god kamp.

Les mer: Et laaangt gjesp

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome

tyrkia 1000x200 1

Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner

Forza Ranheims leder, Thomas Mostervik, er i fyr og flamme da han ringer meg for å fortelle at Forza Ranheim ønsker flere med og at de nå går ut med en invitasjon til alle om å bli med i supportergruppen. – Nå har vi fått en fristende godbit fra Jens Juberg i NORDESIGN som vi lodder ut blant de som kjøper sesongkort til Ranheims kamper i 2020. Alle som har kjøper sesongkort til Forzatribunen på felt A innen den 10. mars er med i trekningen sammen med de som allerede har kjøpt sesongkort på denne tribunen, stråler Thomas gjennom mobilen.

Les mer: Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen