A+ A A-

Vi ser fram til kveldens kamp

Tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2139

Alle som tar turen etter FV 705 fra Reitan-krysset mot Stugudal og Brekken blir minnet om Ranheim Fotball. Måtte det bare hjelpe!

Vi står foran siste seriekamp før ferien. Ranheimslaget er for lengst installert i Sarpsborg og forbereder seg til kampen mot Sarpsborg 08. Hjemmelaget ligger på 7. plass i Eliteserien før kveldens kamp. Jeg nevner beskjedent at Ranheim holder 3. plassen og er sammen med Tromsø, det laget som har scoret flest mål! Sarpsborg 08 er blant de tre lagene som har scoret nest flest mål. Her finner vi Rosenborg, Molde, Sarpsborg 08. Vi holder kampen som åpen, men håper inderlig at vårt lag tar med seg poeng hjem!

Les mer: Vi ser fram til kveldens kamp

Ranheimsgutt på talentsamling

tekst: Kjell Arntzen                     foto: Ole Jørgen Brattland

I denne uka har Odin Holm fra Ranheim deltatt på Equinors talentleir i Porsgrunn. Sammen med 140 av landets mest talentfulle guttespillere mellom 14 og 16 år har Odin vært med på leiren i kraft av det fotballtalentet han er. På leiren, som utgjør toppen av Fotballforbundets landslagsskole, fikk talentene veiledning av «Morgendagens helter-mentoren"- Morten Thorsby. Morten er for øvrig proff i den Nederlandske klubben Heerenveen.

Les mer: Ranheimsgutt på talentsamling

Nok en god kamp av Ranheim

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Dagbladet nett

Ranheim vs Start

Ranheims spillere var godt fornøyd med eget spill og 3 fortjente poeng mot Start.

Ranheim tok et vakkert farvel med den humpete kunstgressmatta på Extra Arena i kveld. Allerede i morgen setter man i gang med å fjerne det kunstgresset der Ranheim til nå har kassert inn 19 av 24 mulige poeng i årets serie. Kanskje skulle vi fortsatt ha spilt på dette underlaget, men nei, - det må skiftes. Så skal vi se at et godt Ranheimslag fortsetter å sanke poeng på ei ny og bedre matte.

Les mer: Nok en god kamp av Ranheim

Det ble et fortjent tap

tekst: Kjell Arntzen

Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis er, når scoringsformen ikke sitter og når vi møter et hjemmelag som er flere hakk bedre enn oss, da blir det smått med poeng med hjem til Ranheim. Selv etter en svak forestilling fortviler vi ikke. Vi kommer plutselig tilbake!

Les mer: Det ble et fortjent tap

Vi samlet inn kr. 435.145,44

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Jan Vestre, Bydelsnytt

B p tribunen

Innsamlingsledelsen er veldig godt fornøyd med resultatet og takker alle som var med!

Det var vel ikke en mer passende anledning for å overrekke en sjekk på innsamlingsbeløpet enn i pausen i kampen Ranheim – Molde. Fulle tribuner, godt vær og 3 poeng til hjemmelaget var nettopp det vi ønsket oss da vi skulle vise deler av fotball-Norge at hele Ranheim er med på de opplevelser vi nå fryder oss over. Ranheimsfotballens Venner, Ranheimspatrioten og Ranheimsavisa er veldig takknemlige for den oppslutning innsamlingsaksjonen fikk, - og det beløp vi endte opp med. Hele kr. 435.145,44 sto det på sjekken som ble overlevert fotballens daglige leder, Frank Lidahl, til stor applaus fra de fleste av de 2.655 tilskuerne på tribunene.

Les mer: Vi samlet inn kr. 435.145,44

Var det et hvileskjær?

av: Kjell Arntzen               foto: Adresseavisa

Alexander Fosness

Alexander Fosnes ned for telling på Aspmyra, men vi kommer sterkt tilbake!

Jeg må ærlig innrømme at det ble en stor nedtur mot Bodø/Glimt. Min tro før kampen var at vi klarte å gjenskape noe fra Molde-kampen og de andre kampene der vi har ligget under etter 1. omgang. Denne gang gikk det ikke! Laget skapte lite selv og beæret Bodø/Glimt med to selvforskyldte mål. Å passe til en motstander like utenfor egen 16 meter svarer seg sjelden. Det som er sikkert er at denne kampen vil ikke Ranheim gjenskape. Kanskje Sarpsborg 08 allerede den 10. juni vil få merke det?

Les mer: Var det et hvileskjær?