A+ A A-

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF

AIR RAW

Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt.

RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det er en individuell hoppkonkurranse hvor hoppernes sammenlagtresultat teller for å bli vinner i 2019. Konkurransen er nå både for herrer og kvinner, og Norge har topputøvere blant begge kjønn. Til Trondheim kommer «hoppsirkuset» til Granåsen etter å ha konkurrert i Holmenkollen og Lysgårdsbakken på Lillehammer. Før konkurransen i Granåsen leder Maren Lundby i klassen for kvinner og Robert Johansen i herreklassen. Det bruker å bli en gedigen folkefest i Granåsen under de årlige RAW AIR-konkurransene. Med norsk ledelse i begge klassene ligger det godt an for en ny folkefest!

Les mer: RAW AIR i Granåsen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK

Mateo Lopez 1

Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF.

Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere, italienere eller personer fra andre land. Det jeg har noe imot, men som jeg ikke har innflytelse på, er at Ranheim Toppfotball kan gå imot sin suksessoppskrift fra sitt første år i Eliteserien og den fanen de har holdt høyt i 2018. Ranheim TF skal være en utviklingsarena for unge trønderske spillere. I dette har vi selvfølgelig inkludert Altaværingen Mads Reginiussen. Han har vært trønder i mange år og var med når formuleringen ble lagt. Om den sportslige, og administrative ledelsen i klubben velger å tegne kontrakt med Levangers spanske Adria Mateo Lopez, så kaster vi vrak på det sterkeste varemerke vi har, det varemerke som har gjort laget elsket over hele landet! (nye opplysninger om Mateo Lopez spill for LFK ble i dag gitt av Kjell Anders Sand).

Les mer: En utviklingsarena for unge trønderske spillere

Det ble ingen fest!

tekst: Kjell Arntzen

Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et forferdelig balltap før 10 minutter var gått sørget for 0-1 og Tromsøledelse. Bedre skulle det ikke bli senere i omgangen da det samme skjedde igjen og det sto 0-2. Mitt tips holdt ennå stand, med 3-2 for Ranheim var jeg fortsatt med i konkurransen om konfekteska.

Les mer: Det ble ingen fest!

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF

Krostoffer 1

Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to?

Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer Løkbergs siste hjemmekamp før han drar til Bergen og Brann. Det er egentlig grunn nok til å møte fram på Extra Arena til kampstart klokka 18.00. Ellers har kampen mye i seg. Vi må hevne det sviende 4-0 tapet fra vårt besøk i Tromsø, vi må holde Odd bak oss på tabellen og vi må gjenskape det gode kant- og overgangsspillet som laget var så dyktige på i vår. Et skår i gleden før kampen er at Michael Karlsen vil være ute i de to siste kampene pga. skade. Vi får håpe at Helmersen lykkes i sin spissrolle og at laget fungerer som Svein Maalen har lagt opp til.

Les mer: Løkbergs siste hjemmekamp

Spennende og morsom kamp!

tekst: Kjell Arntzen

En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen Lennartson som møtte Ranheims sponsorer og samarbeidspartnere. Intervjuet var OK nok, han skrøt og var veldig opptatt av Ranheims prestasjoner og plassering i Eliteserien, men å røpe hvordan Lillestrøm skulle møte «askeladden» fra Ranheim i denne – for dem – viktige kampen, ville han ikke.

Les mer: Spennende og morsom kamp!

Vi hadde gledet oss, men ----

tekst: Kjell Arntzen

Vi hadde sett fram til denne kampen. Vi hadde rett og slett gledet oss til å få se et Ranheimslag som skulle hevne overkjørselen i Bodø den 27. mai. Fra Bodø reiste vi med et forsmedelig, men fortjent 4 – 0 tap i bagasjen. Dette måtte vi i dag kunne rette opp på Extra Arena? Det startet lovende med et glimrende skudd av Ola Solbakken, men dessverre for hjemmelaget smalt skuddet i tverrliggeren! Hadde den gått inn tror vi kampen hadde fortonet seg noe annerledes.

Les mer: Vi hadde gledet oss, men ----