A+ A A-

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome

tyrkia 1000x200 1

Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner

Forza Ranheims leder, Thomas Mostervik, er i fyr og flamme da han ringer meg for å fortelle at Forza Ranheim ønsker flere med og at de nå går ut med en invitasjon til alle om å bli med i supportergruppen. – Nå har vi fått en fristende godbit fra Jens Juberg i NORDESIGN som vi lodder ut blant de som kjøper sesongkort til Ranheims kamper i 2020. Alle som har kjøper sesongkort til Forzatribunen på felt A innen den 10. mars er med i trekningen sammen med de som allerede har kjøpt sesongkort på denne tribunen, stråler Thomas gjennom mobilen.

Les mer: Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen

memoshome eier intro

Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det tyrkiske storlaget Alanyaspor i treningskamp mot vårt Ranheim.

Ryktet om at den daglige lederen av Fagsnekkern og Tyrkiaspesialisten Memoshome, Robert Hilstad, skal arrangere en tur til Oba i Tyrkia og treningskamp mot selveste Alanyaspor har svirret i lufta de siste ukene. Under Ranheims Fotballs «Fotballgalla» sist lørdag kom bekreftelsen. Det hører med til historien at Robert er Ranheimspartner og den eneste sanne supporteren som kommer på en gammel MC med tilhenger til kamp!

Les mer: Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

Godkjent og mer enn det

tekst: Kjell A. Arntzen

Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin del av jobben for å unngå nedrykk. Det så lenge ut til å holde, men en feil idømt scoring av «frisparkmakeren», Even Hovland, etter 75 minutters spill spolerte mye, selv om Mikke scoret til 2-2 et par minutter etter.

Les mer: Godkjent og mer enn det

Ikke gode nok

av: Kjell A. Arntzen

I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter gjorde han det målet vi ventet på, kampens første scoring.

Les mer: Ikke gode nok