A+ A A-

Det ble vanskelig og 5-1

av: Kjell Arntzen

Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte til at Mads fikk fyre av alene med Glimts keeper. Skuddet ble ikke av vanlig Mads-merke, for lavt og for løst til at det bød på problemer for hjemmelagets keeper.

Les mer: Det ble vanskelig og 5-1

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen

Adegbenro

Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen!

La meg innlede med å si at Ranheimsavisa ikke gir poeng på enkeltspillere etter en fotballkamp. Vi nøyer oss med å si noe om hva vi mener om kampen. Tidvis kan vi også si noen om hvem vi mener var lagets beste spiller i en kamp. Det er selvfølgelig torsdagens kamp mot Rosenborg og Adresseavisas dekning som provoserer meg denne gang. Her gir Adressas Marius Schei Dahl Rosenborgs spillere hele 59 poeng og Ranheims spillere fattige 40 poeng. Ranheimsavisa nøyde seg med å si at vi hadde fortjent uavgjort.

Les mer: Adresseavisa helt på jordet?

Vi hadde fortjent uavgjort!

av: Kjell Arntzen

Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da det også sto 1-1 til pause var ikke forventningene blitt mindre, snarere var troen på seier svært tilstedeværende der vi satt på tribunen. Rosenborg hadde tydelig stor respekt for Ranheim og la seg mer bakpå enn noen annet bortelag har gjort på Ranheim. Når et så godt bemannet lag som RBK legger seg bakpå og tetter alle luker, så blir det bare vanskelig.

Les mer: Vi hadde fortjent uavgjort!

Torsdag - Ranheims "El Clasico"

tekst: Kjell Arntzen

Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det utsolgt på Extra Arena til dette oppgjøret. Det betyr at vi blir nær 3.000 på tribunene! DDEs «Her blir det liv – RAI, RAI» passer godt for å beskrive den stemningen vi kommer til å få oppleve. Hvem vinner oppgjøret? Jeg er forpliktet til å tro (eller kanskje håpe?) at poengene går til hjemmelaget. Om du ikke har sikret deg billett til kampen vil du kunne følge den på TV.

Les mer: Torsdag - Ranheims "El Clasico"

Skuffende at ikke 3 poeng ble med hjem

av: Kjell Arntzen

Dette var en av bortekampene vi skulle ha vunnet. Borte mot et redusert Stabæklag burde 3 poeng være med hjem til Ranheim. Slik gikk det ikke denne gang. En ting kan jeg slå fast; seriemestre blir vi ikke, men en sjanse i cupen har vi fortsatt. Selv om Ranheim hadde et klart spillemessig overtak i 1. omgang var det lite som tilsa at seieren skulle bli vår. Når det er sagt; var det også lite som tilsa at Stabæk skulle stikke av med elle poengene.

Les mer: Skuffende at ikke 3 poeng ble med hjem

Helt FANTASTISK - BRAVO!

av. Kjell Arntzen

Fra å ha en overskrift som betegnet kampen mot Mjøndalen som DÅRLIG, snues pila nå helt om og slår ut på FANTASTISK. Endelig fikk de det til både i forsvar og angrep. En av forhåndsfavorittene både til seriegull og cupgull, Brann, ble spilt trill rundt og hadde ikke noe nevneverdig å vise fram i kveldens kamp på Extra Arena. Bergenserne ble rett og slett spilt av banen!

Les mer: Helt FANTASTISK - BRAVO!