A+ A A-

HEIA RANHEIM

av: Harald Walldén                                     foto: Ranheimsavisa og Christian Lauritsen

Ny tribune

Her blir det mange gode opplevelser både på Harald Walldén og oss andre i 2018

Harald Walldén hadde lagt ut en fortreffelig historisk fortelling på Ranheimsavisas Facebook-side som er møtt med stor interesse og har fått mange «likes». Haralds innlegg har selvfølgelig sitt utgangspunkt i den bragden Ranheim stor for i lørdagens kamp mot Sogndal, opprykket til Eliteserien og spill mot de «store» i 2018. Han gjør samtidig et veldig interessant sveip over Ranheim i tidligere tider, om sosiale og politiske forhold og ståsted, - og fotballen! Innlegget har vi fått lov å publisere i Ranheimsavisa. Dette må ha interesse både for gamle og nye ranheimsbygg. Vi takker Harald for hans historie og imøtekommenhet. Vi gir ordet til Harald (overskrifter har vi satt inn etter egen vurdering, men forhåpentligvis slik at Haralds fortelling ikke ødelegges.) Samtidig tror vi han på hans egne ord om at det blir sesongkort på Ranheim også i 2018 selv om han flytter til Kristiansund. Der blir han å se på bortetribuen når Ranheim kommer!

Les mer: HEIA RANHEIM

ELITESERIEN!!!!!

av: Kjell Arntzen

Etter å ha vært klart best i tre av fire ordinære omganger og to ekstraomganger mot Sogndal, ble det ELITESERIEN for Ranheim! Knallbra, - ja helt fantastisk. Regner med at det nå blir topp stemning på Romantica, i alle heimer på Ranheim og alle steder der det finns folk som er stolte over fotballaget som spiller god fotball og er et lag for utvikling av unge trønderske spillere. Laget vil fortsette som det stemmer også I Eliteserien.  Nå gleder vi oss til å få besøk av Rosenborg, Brann, Vålerengen og de andre topplagene!

Les mer: ELITESERIEN!!!!!

Frank før lørdagens kamp

Frank Lidahl 1

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag. Vi blør for drakta!

Med tillatelse av daglig leder, Frank Lidahl, har vi fått anledning til å publisere hans innlegg på vennesida «Mellomrommet». Det er mye som står på spill, men ikke det vesentligste; lokal lagbygging, utviklingsarena for unge trøndere, nøkternhet og sosialt ansvar. Frank avslutter sitt innlegg med: «Vi har vunnet gjennom med historien om hvem vi er, fordi det nå oppleves slik der ute. Vi har vunnet mange sympatisører nasjonalt som gjennom Ranheim kan identifisere seg med fotballen som de husker den fra før. Før alle pengene, egoene og det grenseløse fokuset på å ødelegge for motstanderen kom på banen.»

Les mer: Frank før lørdagens kamp

Knepent tap, men vi er ikke slått!

tekst: Kjell Arntzen

Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og periodevis i den andre. Selv om det ble tap med 1-0 på Fosshaugane Campus var det ikke en nedtrykt forsamling som forlot klubbhuset etter endt kamp. Holdningen var at dette klarer vi på lørdag! Kampen var sjansefattig, men Ranheim var fullt på høyde med nedrykkskandidaten fra Eliteserien. Første omgang var Ranheims fra 10 minutter og til pause. Vi må kunne si at det til dels var glimrende spill, men de store sjansene uteble. Mads hadde en halvsjanse og Daniel hadde et knallskudd som traff en Sogndal-forsvarer og ut til corner. Ballen hadde god retning mot Dyngeland i Sogndalmålet. Kanskje et skudd som hadde gitt oss et fortjent bortemål. For nøytrale tilskuere måtte det være vanskelig å se at det var Ranheim som var OBOS-laget.

Les mer: Knepent tap, men vi er ikke slått!

Fosshaugane Campus i kveld

tekst og foto: Kjell Arntzen                

Even Barli 2

Even Barli vil sikkert gjøre sitt ytterste for å holde buret rent i kveldens kamp!

Jeg bruker Nils Arnes uslitelige utsagn: «Den viktigste kampen har vi ennå ikke spilt.» For Ranheims del vil bortekampen mot Sogndal i kveld være den viktigste fram til onsdag klokka 19.45. Et godt resultat på Fosshaugane vil gjøre det ekstra spennende foran neste avsnitt i kampen om plass i Eliteserien 2018. Returoppgjøret spilles på Ranheim lørdag 2. desember klokka 18.00. Hva som er et godt resultat i kveldens kamp tør jeg imidlertid ikke ha noen formening om.

Les mer: Fosshaugane Campus i kveld

VEGARD HANSEN & CO ble slått!

av. Kjell Arntzen

Det er noe som heter «hovmod står for fall». Det rammet med full tyngde trener Vegard Hansen og hans Mjøndalen i dagens kvalifiseringskamp hjemme på Isachsen Stadion. Foran øynene på et relativt stort hjemmepublikum ble de banket av det «dårligste laget de noen gang har møtt». I følge trener Hansen var kanskje en kamp Mjøndalen hadde mot 40-åringer som feiret en bursdag med en kamp mot MIF, en lettere kamp enn de kampene de har hatt mot Ranheim! Hvor godt gjør det å være Ranheim-supporter på en dag som denne! HÆRLIG, bare HÆRLIG!

Les mer: VEGARD HANSEN & CO ble slått!