A+ A A-

4-1 i en forrykende kamp!

Tekst: Kjell A. Arntzen

Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende. Så gikk det den veien vi hadde håpet og ønsket, 4-1 over et meget godt lag fra Åsane. Jeg skal være den første til å si at en 4-1 seier ikke var et helt rettferdig resultat kampen sett under ett.

Les mer: 4-1 i en forrykende kamp!

To tafatte lag spilte 1-1

tekst: Kjell A. Arntzen

Med tafatte lag menes også at det var to ufarlige lag som møtte hverandre på Extra Arena. Det er sjelden vi opplever en kamp mellom to normalt gode lag fra OBOS-ligaen framstår så ufarlige foran motstanderens mål. At Sandnes-Ulf er det får så være, men at Ranheim har dabbet slik av er nesten uforståelig. Fra å være det laget som bøttet inn mål i vår, har de i de siste kampene blitt opplevd som nærmest uinteressante.

Les mer: To tafatte lag spilte 1-1

Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

av: Kjell A. Arntzen

Nok en lørdag med sport nok for en sportsidiot som undertegnede. Det ble som vanlig mye å glede seg over denne lørdagen også. At Therese Johaug slår de svenske jentene med klar margin i finske Ruka gjør mye for humøret. Det raserer heller ikke humøret når Johannes Høstflot Klæbo slår tilbake og vinner 15 km. i Ruka og at den mer ukjente skiskytteren, Sturla Holm Lægreid, slår verdenseliten i skiskyting i finske Kontiolahti. Jeg biter i meg at mitt Crystal Palace ikke strakk til mot Newcastle, men det er tyngre å svelge at Ranheim TF nok en gang ble for små i en kamp som var viktig for dem.

Les mer: Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik

Drakt

Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til sesongavslutningen 2020 og håper på 3. plass!

Ranheimsavisa ønsker så absolutt å være en viktig aktør i Ranheimssamfunnet. Vi er «på parti» med alle gode krefter i miljøet, fabrikken, museet, menigheten, Ranheimspatrioten, Frivilligsentralen, idrettslaget og Ranheim TF. Så er vi så heldige å ha en rekke annonsører som gir oss muligheten til å bidra med penger på steder der behovet er tilstede. Ranheim TF er for tiden så absolutt blant de vi setter aller høyest. Det var derfor helt naturlig at vi allerede nå i november tegnet partneravtale med Ranheim TF for 2021.

Les mer: Er med Ranheim TF i 2021 også

Det startet så forrykende

Tekst:: Kjell A. Arntzen

Det startet så forrykende med en gedigen dobbelsjanse etter bare 1 minutt spill. Begge forsøkene ble reddet av en HamKam spiller som ofret seg. En ny, stor sjanse kom etter 4 minutter, men den resulterte heller ikke i mål. Ranheim sto høyt og forhindret at Hamarlaget skapte noe som helst. Vi spilte hurtig og var fullstendig toneangivende i 1. omgang. Jeg kunne ikke se at HamKam spilte seg fram til en eneste mulighet.

Les mer: Det startet så forrykende

Ga bort 2 poeng mot KFUM

tekst: Kjell A. Arntzen

Det tok omtrent 20 minutter før vi tok del i kampen på Ekebergsletta. En viktig kamp for begge lagene, men særs for Ranheim som fortsatt ønsker å være med i kampen om direkte opprykk. Etter de første 20 minuttene eide Ranheim kampen. Laget spilte slik vi kjenner dem, gode i de fleste av spillets faser.

Les mer: Ga bort 2 poeng mot KFUM