A+ A A-

Godkjent og mer enn det

tekst: Kjell A. Arntzen

Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin del av jobben for å unngå nedrykk. Det så lenge ut til å holde, men en feil idømt scoring av «frisparkmakeren», Even Hovland, etter 75 minutters spill spolerte mye, selv om Mikke scoret til 2-2 et par minutter etter.

Les mer: Godkjent og mer enn det

Ikke gode nok

av: Kjell A. Arntzen

I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter gjorde han det målet vi ventet på, kampens første scoring.

Les mer: Ikke gode nok

Stabæk berget plassen?

av: Kjell A. Arntzen

Det ble tap igjen for våre gutter. Tap for et bedre lag i en svak kamp. Om jeg legger godviljen til sier jeg at Ranheim hadde en målsjanse, men den var tynn. Blakstads knallharde heading gikk 1 meter over Bæringenes mål. Nei, dette var svakt. Jeg skulle så gjerne være med på «Vi gir oss aldri», men nå er det bare teorien som kan berge oss.

Les mer: Stabæk berget plassen?

Det ble ingen Oslo-tur

av: Kjell A. Arntzen

Det ble dessverre ingen spennende forestilling på Stavanger stadion. Til det var hjemmelaget for overlegent i alle spillets faser. Sørgelig var det at Even måtte forlate banen etter noen minutter. Sørgelig var det at Mads og Vikings Kristoffer Løkberg var i en duell som gikk verst utover Kristoffer. Vi får håpe Løken blir klar til finalen i desember.

Les mer: Det ble ingen Oslo-tur