A+ A A-

RANHEIM gatelag

tekst: Ivar Sandvik

Ranheim har siden desember planlagt med oppstart av Gatelag i 2021. Gjennom Fotballstiftelsen, som er paraplyorganisasjonen for alle gatelagene i norske toppklubber, har vi brukt tid på å bli kjent med hvordan man best mulig bygger et bærekraftig tilbud til ei gruppe som har behov for god aktivitet som skaper flere rusfrie timer.

Les mer: RANHEIM gatelag

KANONSIGNERING

tekst: Kjell A. Arntzen         foto: KA og wikipedia

Frank Lidahl

En kjempefornøyd Frank Lidahl får nå en ekstra grunn til å glede seg til sesongstart!

Jeg våger denne overskriften selv om jeg vet at flere vil mene at dette blir feil. Særlig feil blir det når vi vet at laget skal være en utviklingsarena for unge trønderske fotballspillere. Både ledelsen og spillerne i Ranheim Fotball har imidlertid stor lyst til igjen å innta en plass i Eliteserien og da kom denne signeringen som manna fra himmelen. Den ble akseptert over hele linja! Frank Lidahl forteller at de har brukt få kalorier for å få denne avtalen i land. - Det er vedkommende som har tatt kontakt med meg, sier daglige leder Frank Lidahl. - Han ville sjekke ut om det var en mulighet for å bli en del av spillergruppa denne sesongen, eller deler av den.

Les mer: KANONSIGNERING

Da vi tok pokalen!

tekst: Ingvar Auran, 7. klasse ved Ranheim skole 1929

Freidig lgo

Det var guttekamp mot Freidig i 1929. Kyrres farfar var med, Arvid Gjengstø og Ragnar Guldberg scoret mål.

Kyrre Auran har tatt vår oppfordring med å skrive/sende Ranheimsavisa en artikkel. Kyrre har sendt oss et referat fra en guttekamp i fotball mellom Freidig og Ranheim. Referatet er skrevet av hans farfar Ingvar Auran så tidlig som i 1929. Kyrre forteller litt om sin farfar, og Ranheimsavisa har funnet noe stoff om han i Steinar Saksviks «Ranheim, Ranheim» fra 1992.

Les mer: Da vi tok pokalen!

4-1 i en forrykende kamp!

Tekst: Kjell A. Arntzen

Det skal to gode lag til for å skape en forrykende kamp og forestilling. Det var ikke klart før i kampens siste minutter hvordan dette skulle ende. Så gikk det den veien vi hadde håpet og ønsket, 4-1 over et meget godt lag fra Åsane. Jeg skal være den første til å si at en 4-1 seier ikke var et helt rettferdig resultat kampen sett under ett.

Les mer: 4-1 i en forrykende kamp!

To tafatte lag spilte 1-1

tekst: Kjell A. Arntzen

Med tafatte lag menes også at det var to ufarlige lag som møtte hverandre på Extra Arena. Det er sjelden vi opplever en kamp mellom to normalt gode lag fra OBOS-ligaen framstår så ufarlige foran motstanderens mål. At Sandnes-Ulf er det får så være, men at Ranheim har dabbet slik av er nesten uforståelig. Fra å være det laget som bøttet inn mål i vår, har de i de siste kampene blitt opplevd som nærmest uinteressante.

Les mer: To tafatte lag spilte 1-1

Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!

av: Kjell A. Arntzen

Nok en lørdag med sport nok for en sportsidiot som undertegnede. Det ble som vanlig mye å glede seg over denne lørdagen også. At Therese Johaug slår de svenske jentene med klar margin i finske Ruka gjør mye for humøret. Det raserer heller ikke humøret når Johannes Høstflot Klæbo slår tilbake og vinner 15 km. i Ruka og at den mer ukjente skiskytteren, Sturla Holm Lægreid, slår verdenseliten i skiskyting i finske Kontiolahti. Jeg biter i meg at mitt Crystal Palace ikke strakk til mot Newcastle, men det er tyngre å svelge at Ranheim TF nok en gang ble for små i en kamp som var viktig for dem.

Les mer: Ja-Ja - ikke det verste som har skjedd!