A+ A A-

Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Bydelsnytt

Jan Vestre i Bydelsnytt har gitt oss tillatelse til å publisere denne artikkelen fra UM i friidrett som denne helga ble avviklet på Steinkjer. Som dere kan lese i artikkelen ble dette et godt mesterskap for Ranheims utøvere. Det er grunn til å gratulere alle med en strålende innsats og resultater. Det er moro å se at det også er andre som sørger for at Ranheim er på kartet. Les forøvrig Bydelsnytt på nettet. Bydelsnytt publiserer også stoff fra Ranheim.

Les mer: Flotte prestasjoner av RILs utøvere i UM

AVLYST - en blemme av NFF

tekst og foto: Kjell Arntzen

                                                                           Ranheims daglige leder, Frank Lidahl, var ikke særlig tilfreds med avlysningen og beklaget det overfor supporterne.IMG 2027

Aldri har jeg sett så mange skuffende ansikter på VIP-samlingen før den berammede serieåpningen mellom Ranheim og Brann. Skuffelsen lå tykt utenpå hver enkelte av de 100 personene som var samlet i Kulturtribunens 2. etasje for intervjuer med lagenes trenere og lagenes opplegg for kampen. VG meldte avlysningen 1 time før kampstart og det gikk et sukk og et høylytt neiiii gjennom rommet. Like etter at mobiltelefonen hadde oppfattet VGs melding tok Frank Lidahl mikrofonen. – Jeg beklager overfor alle dere som er her og på tribunene i ettermiddag; kampen er avlyst. – Ikke minst går min beklagelse til alle dere som har stått på dag og natt for å få banen klar til kampen.

Les mer: AVLYST - en blemme av NFF

Dagens kamp mot BRANN

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2014

Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg

I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg som sponses av Coop Extra, Adresseavisen og Eiendomsmegler 1. De feste gleder seg og noen biter negler. Blir det kamp eller ikke? Per nå er ikke banen godkjent pga. noe telehiv, men det jobbes på spreng med varmekabler og salt.

Les mer: Dagens kamp mot BRANN

TUSEN TAKK!

av: Kjell Arntzen

B p tribunen

Kjell, Per og Kjell Ove takker dere alle som har bidratt

Per Nyquist fra Ranheimsfotballens Venner, Kjell Ove Johnsen fra Ranheimspatrioten og undertegnede fra Ranheimsavisa føler så inderlig for å TAKKE dere alle som har bidratt med et beløp til kjøp av tribuner på EXTRA Arena. Ingen av oss hadde forestilling om at innsamlingsaksjonen skulle få så stor oppslutning fra lokalmiljøet og fra enkeltpersoner i andre byer og områder som naturlig nok har en annen Eliteseriefavoritt enn Ranheim. Vi TAKKER dere alle for mange små og store beløp som til sammen har resultert i fantastiske 432.908,57 per dato.

Les mer: TUSEN TAKK!

Coop EXTRA styrker sitt engasjement

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen

Coop intro

Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball

Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen, NRK sentralt og gjennom Midt-Nytt og Eurosport Norge er blant de mange som har gitt oss omtale og «lånt» oss skjermen. Vi bukker og takker for det, men røper at vi syns det skulle bare mangle! Veldig gledelig er det at det er rørelse i sponsormarkedet. Det gir klubben og fotballedelsen litt armslag og letter den økonomiske hverdagen betydelig. Siste på stammen er at Coop Extra styrker sitt engasjement i Ranheim TF.

Les mer: Coop EXTRA styrker sitt engasjement

Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndelag

av: Kjell Arntzen

RIL logoTirsdag 6. mars 19.30 inviterer Fotballens Venner Trøndelag deg til et storstilt medlemsmøte med byens nye trønderske lag i Eliteserien, RANHEIM TOPPFOTBALL. Møtet skal holdes i klubbhuset ved Extra Arena. Det er et møte hvor medlemmer kan ta med venner og kjente som gjerne ønsker å bli medlem i Fotballens Venner Trøndelag. Man kan vel si det slik; Lars Morten Brobakk har de aller fleste som venner her på Ranheim. Det betyr vel at alle er velkomne etter påmelding.

Les mer: Medlemsmøte i Fotballens Venner Trøndelag