A+ A A-

Ranheimsjenter på hockeylandslag

tekst: Kjell A. Arntzen                       foto: Rune Johansen

Aa marthe keeper

Ranheimsjenta Marthe Kongstorp Johansen etter en kamp for landslaget mot Ungarn

 

Det hele har gått ganske ubemerket forbi oss. Helt utrolig er det likevel! Vi har to Ranheimsjenter på et høyt norsk nivå. De har begge representert i den norske landslagsdrakten på A-lag og på Ungdomslandslag. Jeg snakker om søstrene Silje og Marthe Kongstorp Johansen med røtter i Olderdalen. Dette er en hendelse som Ranheimsavisa må omtale som en av sine «sporadiske» artikler i januar. Det var et flott treff for meg på «romjulsdansen» der jeg traff en stolt bestefar fra Olderdalen, Aage Johansen. Han kunne fortelle meg noe om de flotte barnebarna sine.

Les mer: Ranheimsjenter på hockeylandslag

En vond rekke ble brutt

av: Kjell A. Arntzen

850 forventningsfulle tilskuere hadde møtt fram for å følge Ranheims kamp mot Raufoss. Det så ut for å bli en enkel oppgave å slå bortelaget, men det ble det faktisk ikke. Ranheim spilte nok en god kamp og sikret seg alle poengene til slutt, men det siste kvarteret ble uhyre spennende.

Les mer: En vond rekke ble brutt

Sjansen var der

Av: Kjell A. Arntzen

Det flotte søndagsværet fristet denne gang mer enn kampens første halvtime. Det ble en tur rundt om på Ranheim framfor denne halvtimen foran TV-skjermen. Flott tur, og da TV´n ble slått på og det sto 0-0 så var ikke turen bortkastet. Det første jeg hørte var at programlederen sa: «Stabæk har eid denne kampen så langt».

Les mer: Sjansen var der

Akademi eller noe helt annet?

Innledning: Kjell A. Arntzen   tekst: Otto Ulseth

Otto Ulseth 1

Otto Ulseth ønsker å holde ungdommen i sitt lokale lag sammen med sine kamerater. Ingen vet om en ung gutt blir en god fotballspillere når vedkommende når alderen.

Rosenborgs bakerikafé i Ranheimsfjæra er blitt vår diskusjonsarena og for noen av oss en tankesmie. Denne tankesmia har jeg skrevet noe om tidligere. Den heter «Vivet`a». Nå er det Otto Ulseths «vettuge» innlegg i Nidaros for noen dager siden, som vekker oss. Innlegget er rettet mot Ranheim Fotballs planer om et «Akademi». Vi kan vel røpe at vi heller mer mot Ottos tanker og meninger enn Ranheim Fotballs.

Les mer: Akademi eller noe helt annet?

Det hjalp ikke ...

av: Kjell A. Arntzen

Det som ikke hjalp var at Sandnes Ulf led et sviende nederlag mot tabelljumbo og nedrykksklare Grorud. Og det på eget gress i Sandnes. Vi led selv et sviende, men fortjent nederlag mot formlaget Kongsvinger her på Extra Arena. Til det er å si: Kongsvinger var slett ikke en uoverkommelig motstander. Jeg bruker Peders ord i pausen; «Vi var gode i kampens tre første minutter».

Les mer: Det hjalp ikke...

Det endte med TAP

av: Kjell A. Arntzen

Etter lørdagens knallsuksess for Ranheim Fotball med LUTELVAFESTIVALEN, klarte ikke Ranheim TF å følge opp suksessen mot tabellnabo Sandnes Ulf i kveld. Etter å ha ledet 1-0 til pause og ha levert de 10 siste minuttene med bra fotball, raknet alt i 2. omgang. Jeg beklager å måtte si det; men det ble ei elendig forestilling! Etter at Kongsvinger klarte uavgjort mot Sogndal og Ranheim tapte alle poengene hjemme mot Sandnes Ulf, så er vi nå ute av kvalifiseringsposisjonen. Etter kveldens kamp er jeg tilbøyelig til å si; vi er der vi hører hjemme.

Les mer: Det endte med TAP