A+ A A-

av: Asbjørn Olsson                            foto: Arne Strand

Mandag 5/1 startet Ranheim Fotball 2015-sesongen i ABRA-hallen. Der møtte vi spillere, trenere, oppmenn, daglig leder og sportslig leder. Spillergruppen teller 22 spillere og 4 hospitanter fra RBK. Trener Trond Nordsteien ønsket nye spillere (6), hospitanter (4) og veteranene godt nytt år og velkommen til ny sesong med Ranheim.

fra venstre Kim Ove Riksvold, Andreas Lindberg, Robert Stene, Aslak Whitby (hospitant fra RBK), Kristina Skille (hospitant fra RBK), Vegard Fiske og Daniel Kvande

Ranheimsavisa har tro på denne troppen. Det er tilgang på 6 nye spillere, 3 av disse har spilt for Ranheim tidligere, Robert Stene (FFK), Kim Ove Riksvold (Byåsen) og Andreas Lindberg (Norrkøping). De 3 andre er Ørjan Børmark-By som kommer fra Ham-Kam, Vegard Fiske fra Steinkjer og Daniel Kvande fra Byåsen. Alle unge lovende og ambisiøse spillere. Vi ønsker spillere og støtteapparat lykke til og ser med spenning fram til gode kamper i 1. divisjon.

Det er 7 spillere som har forlatt Ranheim før denne sesongen. Det er Sivertsen (Rødde), Eggen Rismark (Rødde), Kråkmo (lagt opp), Stilson (Mjøndalen), Krogstad (Strindheim), Åsen (Tromsø), Bye (Levanger)

ranhein-topp-3767Men det er ikke bare spillere som er nødvendig for å lage et godt fotballag. Her trenges det oppmenn og på Ranheim er det et oppmannsteam på 6 personer som tar seg av denne oppgaven. Deres arbeid består i å holde orden på alt utstyr og i garderober. De ønsker selv å bli kaldt «opprykksteamet».

fra venstre Erik Schjølberg, Karl Olav Berg, Gunnar Lauritsen, Roar Aune, Snorre Sæther og Kjell Danielsen

Ranheim har også fått ny daglig leder etter Brynjar Aune. Vår gamle forsvarskjempe, Ivar Arnljot Sandvik har tiltrådd stillingen. Ivar Arnljot er ansatt i en 60% stilling i Ranheim Fotball. I tillegg er han ansatt i 20%-stilling Ranheim IL, breddefotball. Hans arbeidsoppgaver i Ranheim Topp vil være å holde orden på økonomien, ha god kommunikasjon med spillere, trenere, sportslig leder og oppmannsteam. Utover dette har han en stor og krevende oppgave med arbeidet med å fylle DNB arena på hjemmekampene. Her må alle Ranheimssupportere være behjelpelige. Snart starter aksjonen «Tusen på kamp» og det må vi klare sammen!

Trenerteamet i Ranheim er det samme som i 2014-sesongen. Hovedtrener Trond Nordsteien, ass.trener Svein Maalen, keepertrener Egil Larsen. Med seg har de fysioterapeutene Anders Megård og Arve Kjøsnes.

solgruppenLørdag 17. januar reiser laget på en treningsleir i Albir. De reiser med 27 personer; det er laget, trenere, oppmenn og fysioterapeut. Denne treningsleiren er kommet i stand med god hjelp av Solgruppen og SportsEvent (Solgruppen er største eier). Det er tredje året det blir arrangert treningsleir i samarbeid med Solgruppen.

Ranheimsavisa har stor tro på at dette laget skal kunne gi oss mange gledelige stunder på DNB Arena i sommer.