A+ A A-

av. Kjell Arntzen

Selv med et konstant press gjennom hele 1. omgang hvor jeg telte 9-1 i målsjanser sto det 0-1 ved pause. Ganske så ufattelig at det går an. Etter 34 minutter fikk gjestene et noe lettkjøpt straffespark som Monuir Bemmoussa satte inn. Her var den ellers så gode Even Barli både uheldig og noe fomlete. Straffen var greit idømt den, men burde vært unngått. Lagene gikk til pause med en høyst ufortjent ledelse til Florø.

Nå skal det sies at Ranheim slett ikke har vært kjent som noe angrepslag med spisskompetanse denne sesongen. Antall scorende mål etter 15 kamper forteller alt om den saken. Vi står med 17 scorede mål, et snitt på 1,13 pr. kamp. Det er nærmest utrolig at vi fortsatt innehar 2. plassen på tabellen med hele 28 poeng. Det er bare de to lagene på nedrykksplass, Arendal og Elverum som har scoret mindre enn oss. Arendal 15 og Elverum 12.

En nesten håpløs forestilling

Både været og temperaturen innbød til en festkveld på EXTRA Arena. Spillet i 1. omgang bar også bud om at det kunne bli en trivelig kveld. Det ble det ikke, slett ikke! Spillerne synes å være vaksinerte mot å score mål, tidvis synes det som om denne vaksinen også innbefatter det å treffe medspillere med pasninger.

Det ble 2-0 etter 56 minutters spill. Denne gang var det Kristoffer Ryland som overlistet Even i vårt mål. Nærmest et mål for Ranheim var vel et frispark fra Øyvind Storflor som suste i tverrliggeren i 1. omgang. Ellers hadde gjestenes keeper en rolig dag på jobb på tross av hjemmelagets press gjennom hele kampen.

Vi kan trøste oss med at mange andre resultater gikk i Ranheims favør. Fortsatt ligger laget på direkte opprykksplass. Nå er det ferie fram til 22. juli da venter Bodø/Glimt på Aspmyra!