A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

RIL logoNår jeg laget en overskrift som sier noe om ei «stor» helg for Ranheim så bruset det selvfølgelig av entusiasme i blod og hode. Det takket være den utrolige forestillingen våre fotballgutter presterte på Aspmyra i Bodø. Tre ganger lå de under, tre ganger reduserte de og kom ajour. Måten de gjorde det på var enormt imponerende. Ved nær på tre minutter av den tillagte tiden var Mats Reginiussen på farten og satte inn det fortjente tredjemålet og sikret ett poeng mot serielederen. Nå har Ranheim tatt fire av seks poeng mot laget som trolig blir seriemester og rykker opp! Det er bare å slå fast; vi har et godt lag her på Ranheim! Det håper vi også vises på neste hjemmekamp mot Tromsdalen.

Ranheim møter Tromsdalen søndag 30. juli klokka 18.00 på EXTRA Arena. På samme tid møtes de to lagene som i helga passerte Ranheim på tabellen, Start og Sandnes Ulf. De møtes til dyst i Sandnes. Med Ranheim-seier over Tromsdalen og et uavgjort oppgjør i Sandnes, inntar vi igjen andreplassen på tabellen. I vårkampen mot Tromsdalen tapte vi 2-3. Det er noe å hevne.

Ranheim vant også i Stugudalen

IMG 1711

Vinnerlaget i solnedgangen. Fra venstre er Øydis Darell, Jon-Arne Kambuås, Astri Siim og Olav Paulsen. Hver med sin store eske After Eight for seieren.

12 lag var påmeldt til lørdagens kviss på Væktarstua, deriblant tre lag som mer eller mindre var «Ranheimslag». Stilt overfor fire tema var det til slutt «Forza Ranheim» med Olav Paulsen, Jon-Arne Kambuås, Øydis Darell og Astri Siim som stakk av med seieren. Nummer 2 ble «Solsiden» som også var besatt med tre av fire Ranheimsdeltakere (Jens Haseth, Gunn Knutshaug og Elin Haseth Arntzen). Som om det ikke var nok tok nok et Ranheimslag "Hva som Helst" med bl.s. Marit Kaarstad og Dag Sjong, en solid fjerdeplass.

«Forza Ranheim» var best på to av de fire temaene mens «Solsiden» ble nummer 2 i tre av temaene. En svært så god prestasjon fra noen av bydelens kvissere.