A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

Fotballpublikum

Lørdag bør vi kunne fylle tribunen på EXTRA Arena

Førstkommende lørdag kommer kampen vi alle har ventet på. Større kamp i trøndersk fotball finnes ikke. Her får vi vår egen variant av El Clásico, oppgjøret mellom Ranheim og Levanger. Dette er et nabooppgjør med den samme nerven som det er El Clásico-originalen, Real Madrid vs Barcelona. Det er en fotballfest som skapes i et knakende godt samarbeid mellom næringslivet, privatpersoner og Ranheim Toppfotball. Kampen fortjener fulle tribuner og stor stemning. Etter to Ranheimstap på rad kommer denne kampen som bestilt. Tapene hevnes mot Levanger og med deg og meg på tribunen!

Bestill billett her: https://ranheim.ticketco.no/ranheim_il__levanger_fk

Gratis inngang

Dette er den årlige «kronekampen», kampen der næringslivet, organisasjoner og privatpersoner betaler billetten for deg og alle de andre som kommer til EXTRA Arena lørdag 19. august klokka 15.00. I skrivende stund har 73 givere betalt et kronebeløp per tilskuer oppad til 1.000 tilskuere. Det betyr slett ikke at det bare er tusen som slippes inn, men det er tilskuerantallet som hver av disse giverne har forpliktet seg til å betale et gitt beløp for.

I skrivende stund er det kommet inn 305.000 kroner om det kommer tusen eller flere.

Fortsatt mulig å være med

sedler

Fortsatt kan dere være med som bidragsyter til "Kronekampen"

Fortsatt er det mulig for etternølere å være med og gi sin skjerv til «kronekampen». Det hadde vært moro å ha endt opp med et beløp som passerer 500.000 kroner. Det er et stykke fram, men om bedriften din, du selv eller noen du tror kan være med på dette henger seg med kan det gå.

De 73 som til nå er med har selv valgt det beløpet som vedkommende ønsker å bidra med. Her svinger det fra 25 øre til kr. 50,- per tilskuer opp til tusen. Daglig leder Frank Lidahl sier til Ranheimsavisa at målet er fullt stadion og en fantastisk ramme rundt lokalderbyet. – Vi håper så mange som mulig ser verdien i å delta på «kronekampen», både som bidragsyter og tilskuer. Dette blir kort fortalt et kjempearrangement hvor våre gutter skal slåss for poengene. Samtidig skal hele gjengen sørge for at alle på tribunen får en god opplevelse denne lørdags ettermiddagen.

-        Om noen kjenner på at de ønsker å være bidragsyter må de ikke nøle med å ta kontakt med meg på telefon 990 14 948, avslutter en glødende entusiastisk Frank som gleder seg til å se deg på kamp.

Mulig gevinst til deg som bidragsyter

En del av klubbens samarbeidspartnere og gode venner har stilt store gevinster til disposisjon for heldige bidragsytere. Disse gevinstene vil bli trukket blant alle som er med og bidrar. Hele 24 gevinster skal fordeles ved trekning. Vi velger å referere gevinstlisten som vi mener bør friste litt ekstra for å være med som bidragsyter:

Hovedpremien er en komplett verktøypakke fra Elma Verktøysenter til en verdi av kr. 12.000,-. Ellers ser gevinstlisten slik ut: 5 stk. gavekort fra UMBRO à kr. 1.000,-, 5 stk. gavekort fra Kremmerhuset à kr. 1.000,-, She Undertøy og SKILLS gir hver 5 gavekort à kr. 500,- og Graffi gir 3 gavekort à kr. 500,-.

Avslutningsvis opplyser vi at alle bidragsytere får 2 stk. billetter til utvalgt kamp i løpet av høsten.