A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Det var stor stemning blant de 50 som hadde funnet veien til klubbhuset i kveld. Klappsalvene kom ofte og vel fortjent gjennom store deler av 1. omgang og periodevis i den andre. Selv om det ble tap med 1-0 på Fosshaugane Campus var det ikke en nedtrykt forsamling som forlot klubbhuset etter endt kamp. Holdningen var at dette klarer vi på lørdag! Kampen var sjansefattig, men Ranheim var fullt på høyde med nedrykkskandidaten fra Eliteserien. Første omgang var Ranheims fra 10 minutter og til pause. Vi må kunne si at det til dels var glimrende spill, men de store sjansene uteble. Mads hadde en halvsjanse og Daniel hadde et knallskudd som traff en Sogndal-forsvarer og ut til corner. Ballen hadde god retning mot Dyngeland i Sogndalmålet. Kanskje et skudd som hadde gitt oss et fortjent bortemål. For nøytrale tilskuere måtte det være vanskelig å se at det var Ranheim som var OBOS-laget.

Dumt mål til hjemmelaget

Det var en svært sjansefattig kamp. En snill bedømmelse vil si at det var en sjanse til Ranheim og en til Sogndal. Så får vi se hva morgenavisene sier om sjansestatistikken?

Sogndals mål virket unødvendig. Mads mistet ballen midt på egen banehalvdel og Sogndal «stormet» fram på høyresiden. Hele Ranheims forsvar ble trukket mot høyre og når innlegget kom var det ingen som dekket rommet som oppsto på venstre side. Ole Martin Rindarøy hadde en lett jobb når han la ballen til venstre for Even Barli, dessverre utenfor hans rekkevidde.

Optimistisk før hjemmekampen

Det er ingen grunn til ikke å være optimistisk før hjemmekampen førstkommende lørdag. Nå er et bare for alle å møte opp på EXTRA Arena lørdag klokka 18.00, godt kledd og rengjorte stemmebånd. Nå vil publikum være lagets 12 mann på alvor! Første bud på lørdag er å hindre scoring av bortelaget. Selv skal vi være i stand til å putte på 2 mål. Om det går i oppfyllelse er vi et Eliteserielag neste år. Det vil være en av de store sensasjonene i norsk fotball, men like fullt helt fortjent av et meget godt Ranheimslag. Ranheimsavisa har trua på at dette klarer vi!