A+ A A-

Frank Lidahl 1

Både Frank og mange andre skal ha stor TAKK for at de har ført laget fram til denne posisjonen. Vi kan vise vår takknemlighet på EXTRA Arena i morgen ettermiddag. Vi blør for drakta!

Med tillatelse av daglig leder, Frank Lidahl, har vi fått anledning til å publisere hans innlegg på vennesida «Mellomrommet». Det er mye som står på spill, men ikke det vesentligste; lokal lagbygging, utviklingsarena for unge trøndere, nøkternhet og sosialt ansvar. Frank avslutter sitt innlegg med: «Vi har vunnet gjennom med historien om hvem vi er, fordi det nå oppleves slik der ute. Vi har vunnet mange sympatisører nasjonalt som gjennom Ranheim kan identifisere seg med fotballen som de husker den fra før. Før alle pengene, egoene og det grenseløse fokuset på å ødelegge for motstanderen kom på banen.»

«Ranheim-venner!
Endelig er det tid for siste runde. Alt skal avgjøres. Ranheim – Sogndal lørdag 2.desember klokka 18.00 på EXTRA Arena. Og det ser ut til å bli smekkfullt hus, det er gøy!

Sogndal leder 1-0 etter første kamp. Noen formelle ting rundt hva som gjelder av regler; Bortemålsregelen teller. Det vil si at dersom Sogndal scorer mål blir det 100% sikkert ikke ekstraomganger/straffekonk. På 1-0 til oss blir det ekstraomganger. Om vi vinner 2-0 er vi oppe, blir det 2-1 er Sogndal oppe gjennom bortemålsregelen. Scorer Sogndal mål må vi vinne med 2 mål for å gå opp. Men alt dette er bare ord og vendinger. Vi fokuserer på prestasjonen og vet nå etter kampen onsdag at vi kommer til å ta dem med en maksimal prestasjon gjennom 90 minutter. Sogndal har dødballer, de setter opp folk i boks på alle situasjoner fra midten av deres egen banehalvdel. Og de har noen spisser som løper hardt. Ellers ligger de bak og forsvarer seg.

Lille Ranheim spilte de av banen i 1.omgang på Fosshaugane. Vi er voldsomt giret på å ta de gjennom 90 minutter på EXTRA Arena på lørdag.

Samtidig
Uansett hvordan dette går så er vi mange som er stolte over både gutta, alle som følger klubben og har bidratt i alle roller. Vi kan ikke be om mer dedikert innsats og gjennomføring enn hva vi har fått i år. Media har gitt Ranheim massiv oppmerksomhet de siste ukene. Både regionalt og nasjonalt. Vi har vunnet gjennom med historien om hvem vi er, fordi det nå oppleves slik der ute. Vi har vunnet mange sympatisører nasjonalt. 
Som gjennom Ranheim kan identifisere seg med fotballen som de husker den fra før. Før alle pengene, egoene og det grenseløse fokuset på å ødelegge for motstanderen kom på banen.

Nå gjenstår 1 kamp. Vi startet for 11 måneder siden med første trening i Abrahallen. Det er to norske fotballkamper igjen i år; - Cupfinalen søndag og vår kamp i morgen. Det er en ære for oss alle å være involvert på denne måten. 

Det har vært en ære for meg som leder å kunne være en del av reisen gjennom året. Jeg er stolt over alle dere samarbeidspartnere som har tatt posisjon og er en så viktig del av Ranheim. Nå skal vi ta ut alt i morgen og resten handler om stang inn/marginer. 

Spre ordet, alle på kamp, la oss ta dem!"