A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Ajax

Det er ikke denne spilleren fra Rosenborg vi kommer til å møte, men et helt lag fra en helt annen by!

 Denne artikkelen hadde vi lagt ut og publisert tirsdag den 19.12, Etter anmodning fra Ranheim Fotball avpubliserte vi artikkelen pga. sentrale avtaler mellom rettighetshaverne og Eliteserielagene. Avtaler som kanskje kunne rammet laget. En slik risiko ville vi ikke løpe på tross av at vi hadde våre opplysninger fra helt andre kilder enn Ranheim Fotball. Nå er det allment kjent at det ble slik vi hadde lekket.

Fra tid til annen fanger vi i Ranheimsavisa opp lekkasjer. Det er ofte kjekt og trivelig. Den vi har nå er ikke bare kjekk og trivelig, den er glimrende også for de som er glad i fotball! Ranheimsavisa snakker da selvfølgelig om bydelens eget Eliteserielag, Ranheim. Vi serieåpner hjemme på EXTRA Arena søndag 11. mars, en tidlig sommerdag her i «bygda». Skal vi tippe at tribunene fylles?

Byen e ---- og laget e -----

Nå har du kanskje tippet hva lekkasjen dreier seg om? Om du fortsatt lurer kan vi opplyse at seriepremieren skjer mot et lag fra en større norsk by. Lagets entusiastiske tilhengerskare (i medgang) tipper alltid laget som seriemester etter at deres lag har vunnet sesongens to første kamper. Det skjer sannsynligvis ikke i 2018 all den stund de møter et sugent og godt Ranheims-lag her på EXTRA Arena.

Det kunne ikke bli en bedre åpningskamp for oss enn det vi nå har fått lekket. Laget som kommer er fra Bergen og det er BRANN. Kanskje den beste åpningskampen vi kunne ha fått? Det er for tidlig å tippe resultatet, men poengene blir igjen her på Ranheim!