A+ A A-

tekst og foto: Asbjørn Olsson

IMG 0104

Her er våre keepere samlet til trening. Det er rekrutt i rød trøye, Robin Hjelseth, stjernekeeper Even Barli og keepertrener Arne Cato Gellein.

Tirsdag 10.01 startet Ranheim oppkjøringen til årets Eliteserie. Da møttes trenere, spillere, støtteapparat og noen supportere i Abrahallen for årets første trening. Ranheimsavisa var naturligvis på plass når materialpersonellet kom med utstyr, frukt, mat og kaffe som spillere og trenere kunne nyte før og etter trening.

Så kom heltene fra opprykkskampen mot Sogndal, en og en, smilende og i godt humør, men i bakhodet surret nok tanker om hva den nye sesongen skulle bringe. Alle heltene fra 2017-sesongen har kontrakt med Ranheim i 2018, noen har også en kontrakt som gjelder 2019-sesongen.

IMG 0099I tillegg til heltene møtte 8 nye spillere som har skrevet under på en 2-årskontrakt. De møtte på trening for første gang, og de var selvfølgelig spente på ny klubb og ny sesong. Flere av disse kjente mange spillere i Ranheim fra tidligere.

Før treningen ønsket hovedtrener Svein Maalen alle velkommen og redegjorde for en del kjøreregler som er viktige for spillergruppen. Treningen ble ledet av trenerteamet med oppvarming og forskjellige øvelser som ble utført med god innsats og godt humør. Det ble også spill mot 2 mål og det ble nedlagt stor innsats fra spillerne, og det kom klart fram under spillets gang at det også er viktig å vinne på trening.

Trenerteamet er sammensatt med Svein Maalen (hovedtrener), Tarjei Smågesjø (medtrener), Arnstein Røen (medtrener), Arne Cato Gellein (keepertrener) og Ståle Bratseth (spillerutvikler).

De nye spillerne er selvfølgelig TRØNDERE

De nye spillerne er Erik Tønne, 26 år fra Levanger, Glenn Daniel Walker, 19 år fra RBK rekrutt, Eirik Valla Dønnem, 27 år fra Byåsen, Marius Augdal, 23 år fra Stjørdals-Blink, Joachim Olufsen, 22 år fra Strindheim, Ola Solbakken,19 år fra RBK rekrutt, Sivert Solli, 21 år fra RBK, Ivar Furu, 23 år fra Byåsen.

Vi tok en kort prat med Joachim Olufsen og Erik Tønne som begge var spent før sesongen. De var begge klar på at de har ambisjoner om å spille seg inn på laget. Erik var også klar på at hverdagen ville bli litt enklere når han nå slapp å kjøre til Levanger flere dager i uka.

Arnstein Røen er nykommer i trenerteamet, men har flere års erfaring fra treneryrket fra trenerjobben i Orkla IL. Han er lærer og ser fram til å være med et lag på et høyere nivå. Han la også vekt på det gode samarbeidet mellom Orkla og Ranheim.

Vi ønsker alle lykke til med sesongen.