A+ A A-

tekst; Kjell Arntzen                    foto: Per Arne Johnsen

sedler

Pengene er i ferd med å strømme inn, men vi har plass og bruk for mer!

Vi har i skrivende stund fått inn et beløp som tilsvarer 68 ½ sete på EXTRA Arena. Det er selvfølgelig en god start, men vi har et stykke igjen til å nå vår målsetting om å klare 200 seter. På innsamlingskontoen er det pr. 23.01. klokka 18.00 kommet inn kr. 127.782,96. Av dette står Ranheimspatrioten og Ranheimsvisa for kr. 80.000,-. Det resterende kommer fra 19 personer som har overført beløp til vår bankkonto nr. 4212 33 09205, og et ukjent antall av dere har vippset over kr. 4.422,96 (eks. vippsgebyr). Det syns vi er en god start, men samtidig forventer vi at mange av dere som ennå ikke har fått anledning til å være med på kronerullingen bidrar med et selvbestemt beløp. Vi kan registrere at hele 1.852 har vært inne og lest artikkelen; "Vi trør til for Ranheim Fotball". Med et slikt lesertall har vi grunn til å tro at potensialet for et større beløp er tilstede!

Alle monner drar

En slik kronerulling har selvfølgelig ikke noe «krav» om beløpsstørrelse. Her går vi ut til alle Ranheimsavisas lesere, Ranheimsbygg og andre gjennom stands og tilfeldige treff, på møter, sammenkomster og der vi ellers møtes. Aksjonen har skaffet seg vipps-nummer 505 266, noe som vil gjøre det enklere for de som har lagt inn Vipps på mobiltelefonen.

Vi ser allerede nå at de vi tilfeldig møter og spør om de vil være med tar opp mobilen og vipser en 100-lapp eller mer til vårt vipps-nummer. Da har man i samme stund fått gitt sitt bidrag som hjelper oss å nå målet om 200 seter eller flere.

Brosjyre i postkassen og vi treffes på stand

Ole Strand og FAGTRYKK har vært enestående i vårt forberedende arbeid. Hele 4.000 brosjyrer med overskriften: RANHEIM I ELTISERIEN har de trykket gratis opp for oss. Det er et solid bidrag til aksjonen. Gjennom denne brosjyren håper vi at dere tennes og blir med oss med et beløp. Ranheim Fotball vil stå bedre rustet til å tilfredsstille de krav Fotballforbundet stiller.

Snart har vi dekket hele nedre Ranheim, Reppe og Vikåsen med brosjyrene. Da er det ikke mer å vente på når du henter lappen i postkassen. Sett deg ved PC´n, finn nettbanken og overfør det beløpet som du syns du kan bidra med. Kanskje kan du også spre budskapet i din vennekrets og blant arbeidskolleger også?

100 kroner fra en Ranheims-venn i Bergen

Brann

Vi er svært fornøyd med å få et bidrag fra en bergenser og ihuga Brann-tilhenger. Kanskje andre bortsupportere også kan slenge seg på?

Etter hvert ser vi at Ranheim får større oppmerksomhet i fotball-Norge. Ranheims fotballfilosofi, klubbens nøkternhet i når det gjelder spillerlønninger, reiser og administrative kostnader imponerer andre lag og disse lagenes supportere. En av de første som vipset over 100 kroner til aksjonen var en bergenser. At vedkommende i samme åndedrag kommenterte med å si: «Heia Brann» får så være. Selv satte jeg stor pris på denne 100-lappen, kanskje fører den at også flere av bortelagenes supportere gir oss en liten skjerv? Til bergenseren som sendte pengene (og som jeg vet leser Ranheimsavisa) kan jeg si: - Vi skal ikke slå dere med mer enn ett mål når Brann kommer til Ranheim den 10. mars!

Mye mer å hente?

Vi tror faktisk at det er mye mer å hente inn. Det gjelder både blant enkeltpersoner her på Ranheim, i andre områder av Trondheim og blant fotballelskere ellers i Trøndelag og i landet forøvrig. Det gjelder også for store og små bedrifter her på Ranheim, Malvik, Jakobsli, Strindheim, Lade og andre streder som syns det er OK at byen har fått et nøkternt Eliteserielag som er basert på trønderske spillere. En bedre utviklingsarena skal man lete lenge etter. Et godt miljø, en vennegjeng, en dyktig trener, ledelse og administrasjon, en tidsriktig filosofi og en nøkternhet som er enestående i norsk toppfotball, er virkelig noe unge spillere bør fristes av. Det er dette dere nå blir bedt om å støtte opp om!

Vi er kommet til den 24. januar og det er bare 45 dager igjen til kampen mot Brann. Det sier seg selv at vi må ha samlet inn et tilstrekkelig beløp i løpet av vel en måned.

Stand på Coop Extra

Kommende lørdag blir vi å treffe på Coop Extra på Grilstad. Her ønsker vi å fortelle om Ranheimsfotballen, aksjonen som er iverksatt av Ranheimspatrioten, Ranheimsavisa og Ranheimsfotballens Venner. Selvfølgelig håper vi å kunne motivere dere til å være med og gi et bidrag til aksjonen.

Skal vi være så freidig å tro at vi samler inn et sted mellom 50- og 100.000 fra i dag og til neste helg? Det hadde vært en god drøm og et langt skritt mot målet!