A+ A A-

av: Kjell Arntzen                                 foto: fra COOP/Kjell Arntzen

Coop intro

Coop Extra har forsterket sitt engasjement i Ranehim Toppfotball

Interessen rundt RANHEIM TOPPFOTBALL er merkbar på mange områder. Landets storaviser som VG og Dagbladet, Adresseavisen, NRK sentralt og gjennom Midt-Nytt og Eurosport Norge er blant de mange som har gitt oss omtale og «lånt» oss skjermen. Vi bukker og takker for det, men røper at vi syns det skulle bare mangle! Veldig gledelig er det at det er rørelse i sponsormarkedet. Det gir klubben og fotballedelsen litt armslag og letter den økonomiske hverdagen betydelig. Siste på stammen er at Coop Extra styrker sitt engasjement i Ranheim TF.

Det handler ikke om «æ» eller «mæ»

Bjrn Vik Mo

Bjørn Vik-Mo er tydelig fornøyd med at Coop EXTRA har styrket engassjementet i Ranheim Fotball

Ranheimsavisa har tatt en prat med Bjørn Vik-Mo, som er viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge SA, om forholdet mellom Ranheim Fotball og Coop. – Vi har fra den dagen vi valgte å gå inn som sponsor for Ranheim vært veldig stolte av det. Jeg forstår det slik at Coop og Ranheim deler samme verdigrunnlag. Extra er en ung lavpriskjede som utfordrer de store og rike familieeide kjedene, slik Ranheim er underdog i Eliteserien. Vi er begge jordnære, opptatt av nærmiljøet og at prestasjoner er noe vi skaper i fellesskap. Som vi spøkefullt sier, - det handler ikke om «æ» eller «mæ», men «vi» og «oss», sier Bjørn Vik-Mo.

Ranheim skriver historie

-        At Ranheim tok steget opp er en fantastisk prestasjon, fortsetter Bjørn Vik-Mo. - Nå vil vi være med og bidra til at Ranheim skriver et nytt kapittel i historiebøkene. Da dro vi litt EXTRA på sponsoravtalen. I tillegg må jeg jo innrømme at for meg som bor i Olderdalen er dette ekstra stas! Vi må heller ikke glemme den jobben som gjøres i aldersbestemte klasser, derfor er vi i Coop også inne med støtte av aldersbestemte lag på Ranheim, fortsetter Vik-Mo.

Frank er også stolt

Frank Lidahl 1

Frank Lidahl er svært fornøyd med at Coop EXTRA har stor tro på Ranheims fotballprosjekt.

Nå Frank, hva sier du til at Coop Extra har styrket sitt sponsorat i klubben? – Hva skal jeg si, begynner Frank Lidahl som er daglig leder i Ranheim Toppfotball. – Vi er selvfølgelig veldig stolte over å ha Coop og Extra så solid med på laget. De kom inn for fullt i fjor på et tidspunkt da vi trengte å kjenne på tillit og kjærlighet fra en stor aktør. Coop Extra kom inn da vi lå nede og har vært en meget engasjert samarbeidspartner som har bidratt sterkt til utviklingen av klubben. At de nå forsterker en eksisterende avtale er et sterkt signal på at de tror på oss og ønsker å ta en enda sterkere posisjon i klubben og lokalsamfunnet her på Ranheim. Vi i Ranheim handler på EXTRA med stolthet og oppfordrer alle som er glade i klubben til å vise samme lojalitet gjennom å handle på EXTRA, avslutter Frank Lidahl.