A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2014

Boligene langs Ranheimsveien har fått sine balkongflagg

I skrivende stund er det 3 timer til dagens Eliteseriekamp mot Brann. Store deler av Ranheim er pyntet med Ranheimsflagg som sponses av Coop Extra, Adresseavisen og Eiendomsmegler 1. De feste gleder seg og noen biter negler. Blir det kamp eller ikke? Per nå er ikke banen godkjent pga. noe telehiv, men det jobbes på spreng med varmekabler og salt.

IMG 2019

Det varmes iherdig for å få bort de siste kulene av telen på banen. Etterhvert kommer en dampveivals til unnsetting. 

Det er fortsatt billetter igjen og vi bør vel fylle tribunene? Om det synes kalt er det varme klær som er tingen. I denne stund er 300 supporter fra Bergen på vei hit!

Etter hvert får man også hjelp av en dampveivals for å ta det som eventuelt gjenstår. Lars Brobakk er imidlertid skråsikker på at det blir kamp klokka 18.00! Vi tror også det. Noe annet vil være et hån mot det dugnadsarbeidet som er nedlagt for å tilfredsstille Norges Fotballforbunds hasardiøse seriestart samme helga som Holmenkollen og helga før world cup-avslutningen i nordiske grener i Falun.

Ranheimavisa tok en formiddagsrunde rundt på Ranheim for å se på en bydel som forbereder seg til kamp.

 

over: Det er gått med anseelige mengder salt for å få banen klar for kamp. Fortsatt saltes det.

under: Ida Marie og Magnus er klar på at Ranheim vinner i kveld. "Vi trives godt i Ranheimsdrakt i dag", sier de begge to.IMG 2018

IMG 2015