A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                             foto: Rolf Myren

bilde 1 LS

En spent gjeng var samlet på Land & Strand. Bildet er tatt før kampen

2. påskedag vartet Ranheim opp med et spill som langt overgikk det Rosenborg presterte på samme dag. Denne søndagen var rollene snudd fullstendig på hodet. På Lerkendal viste RBK spill av klasse og knuste Molde etter alle kunstens regler. Med Bendtner og Søderlund på topp og et lag som hadde en tung bør på sine skuldre, laget måtte vinne for å holde seg inne i kampen om seriemesterskapet. Ranheim på sin side hadde liten mulighet i Tromsø. En Gjermund Åsen i scoringsform og en Gamst Pedersen i solid form, ble denne gang for mye å demme opp for. Vi ser framover og gleder oss til onsdagens kamp mot Sandefjord.

Bra av Land & Strand

Vi var på Land & Strand for å se kampen. Med to storskjermer inne i selskapslokalene, langbord og plass til mange optimistiske og ivrige Ranheim-supportere, var dette stedet som bestilt for de mange som ikke kunne ta turen til Tromsø.

Denne helga var det kun Land & Strand som ga oss denne muligheten om vi ønsket å se kampen sammen med andre. Det er grunn til å takke driverne av Land & Strand for den investeringen de har gjort for at vi skulle få denne muligheten. Etter det jeg har grunn til å tro snakker vi her om en investering for visning av kampene i 2018, på over 100.000 kroner! Hverken Romantica eller Horizont har planer om å overføre Ranheims og Rosenborgs kamper, så tilbudet Land & Strand gir er helt glimrende for oss som ønsker å følge lagene både borte og hjemme.

Stemningen under kampen

BILDE 3 LS

Gjestene på Land & Strand var kledd i Ranheims farger denne søndagskvelden.

Vi var vel nær på 70 personer samlet i lokalene for å se kampen. Før kampen var det god stemning og en tro på at Ranheim skulle klare å ta med seg poeng hjem til Ranheim. Det så bra ut til pause! Tromsø hadde nok spillet og sjansene, men bare sjelden i denne omgangen skapte de farlige sjanser foran Even Barli. Med 0-0 til pause steg håpet om poeng i bagasjen på flyet hjem.

Dette håpet fikk seg et skudd for baugen da vår tidligere spiller, Gjermund Åsen, klinket inn 1-0 til hjemmelaget etter bare 3 minutter av 2. omgang. Det gikk et tungt sukk og NÆIIII gjennom rommene. Det ble ikke stort bedre da samme mann gjorde 2-0 etter 66 minutter. Gjermund registrerte målet, men unnlot å juble over prestasjonen. Det virket som han syntes det ikke var helt OK å score mot sitt gamle lag? Stemningen i lokalene sank selvfølgelig mange hakk etter dette. Vi resignerte!

Bedre ble det ikke da Lasse Nilsen og Slobodan Vuk la på hvert sitt måt. 4-0 er tungt å fordøye etter en strålende kamp mot Stabæk, men her gjelder det å se bak resultatet. Ingen av våre spilte noen stor kamp, men ikke dårligere enn at med mer oppofrende spill og pass av Gjermund kunne det endt med et bedre resultat. Det var liten grunn til å gi han de muligheter han fikk. Vi visste hvor god og farlig han kan være! Gjermund Åsen stakk seg fram som banens beste spiller, men «Gamsten» var også god.