A+ A A-

av: Kjell Arntzen                  foto: arkiv

RIL logoVi gikk på et klart tap sist søndag i kampen mot Tromsø. Det er glemt i dag, for nå er det nye muligheter for poeng. Ranheim har reist til Sandefjord for å kjempe om sin første borteseier i Eliteserien. Den kan komme, men det er ingen lett motstander de møter. De i Sandefjord tenker sikkert det samme som oss; «Dette er et lag vi bør kunne slå». Begge er de tippet nær bunnen og et kort liv i Eliteserien. Vi holder fortsatt fast på at Ranheim ikke bare nøyer seg med å få kjenne på nivået, de er kommet for å være der noen år! Kampen starter klokka 18.30.

Overføring

Vi er så heldige at vi ikke trenger å reise til Sandefjord for å se kampen. Land & Strand har sikret oss kampen gjennom sitt TV-abonnement og sine to storskjermer. Debuten mot Tromsø var god selv om vi tapte, men TV-bildene og atmosfæren var som den skulle være under en kamp. Det var rundt 70 tilstede på søndag mot Tromsø. Det var et godt besøkstall når vi tar i betraktning av Rosenborg spilte kamp mot Molde på Lerkendal samme kveld.

Sandefjord

sandefjordSandefjord er en god kjenning av vår daglige leder Frank Lidahl. Nå regner jeg med at han gjerne ser at vi kan gå seirende ut av bataljen i hvalfangerbyen? Sandefjord startet serien med 0-5 mot Molde, klarte 1-1 mot Stabæk hjemme og overrasket stort mot Start på Skagerak Arena da de stakk av med 3 poeng og en god 4-1 seier.

Vi er spent på hvordan det går i kveld. Vårt tips er 1-2, altså en knepen seier til Ranheim! Kom og se kampen sammen andre Ranheim-supportere!