A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Det ble ingen stor kamp på Komplett Arena, men stor nok til at vi kneblet hjemmelaget i 2. omgang. Et flott hodestøt fra Christian Eggen Rismark og en helt super volley av Andreas Helmersen var nok til å innkassere 3 poeng. Jeg tør vel si at Sandefjord var mange hakk bedre enn Ranheim i 1. omgang uten at de var spesielt farlige. En miss av Withry førte til at Mohamed Ofkir fikk lurt ballen forbi Even Barli og 1-0 til hjemmelaget.

Ingen stor kamp, men deilige poeng

Det ble ingen stor kamp fra noen av lagene. Sandefjord best i 1. omgang uten å skape de riktig store sjansene. I 2. omgang kom Ranheim på banen i en langt bedre versjon enn det vi så i 1. omgang. Svein hadde brukt tiden i garderoben godt, gjorde de bytter som var nødvendige og lot de sentrale spillerne bli på banen i 2. omgang.

Etter Kvandes corner og Rismarks klokkerene hodestøt til 1-1 så vi lyst på mulighetene for poeng. Kanskje ikke alle 3, men i alle fall ett. Så fikk vi et par minutter før ordinær tid var spilt en super volley av innleide Helmersen. Det var Ranheims svar på en scoring av Bendtner.

Ranheim hadde god kontroll i 2. omgang. Laget slapp ikke Sandefjord til med mange sjanser i omgangen, spilte klokt og sikkert. Vi fikk se noe av det vi vet Ranheim kan; raske overganger og kloke løp. Det smakte veldig godt med en fortjent borteseier! Ranheim avsluttet kampen med 10 spillere etter at Daniel Kvande falt ned på den ene armen. Vi får håpe at det ikke ble brudd eller annen skade som holder han ute i flere kamper.