A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Gjertsen

Om du blir med fpå bussturen til Kristiansund får du også et gjensyn med Torgil Øvre Gjertsen (tidligere Ranheim-spiller).

Etter en godt gjennomført kamp mot Rosenborg var mange av oss høyt oppe. Det var en prestasjon som ikke mange lag makter gjennom sesongen. Så bra var prestasjonen av vi kunne tatt med oss alle de 3 poengene det ble kjempet om ut fra de klare sjansene vi hadde i 2. omgang! Det ville trolig blitt for forsmedelig for «storebror»? Så er det merkelig at Adresseavisens mandagsutgave bruker nær på tre hele sider på hvor dårlig Rosenborg var, - få ord om at Ranheim var gode! Vi er ganske vant til dette, men noe redelighet må kunne forventes av avisas sportsreportere?

Uansett, Ranheims triumfferd gjennom Eliteserien fortsetter. Vi har tatt en prat med Forza Ranheims ubestridte leder, Thomas Mostervik. Hvordan var det å være en del av opplegget på lørdag, spør vi? – Jeg må bare si at det var en sann fryd å være del av arrangementet rundt byderbyet på Lerkendal. Jeg er så innmari stolt av alle de som stilte opp i opptoget og alle de som satt på bortetribunen under kampen. Sammen klarte vi å få farget både nærmiljøet og Lerkendal blå. Jeg er sikker på at det store oppmøtet av Ranheim-supportere på tribunen hjalp våre spillere til å ta frem de ekstra kreftene som trengtes, svarer Thomas som fortsetter:

Kamp mot Kristiansund den 16. mai

-        Nå skal vi møte Odd her hjemme på EXTRA Arena allerede på søndag. Hvordan det vil gå vet vi ikke nå, men vi kan sammen håpe at det blir poeng på oss, helst alle tre, sier Thomas. Jeg er helt enig med han i dette håpet. – Etter søndagens kamp står fotballens nasjonaldag foran oss. 16. mai, er dagen da norske fotballbaner fylles. Vi skal til Kristiansund og til den kampen har vi bestilt storbuss. Jeg håper selvfølgelig på at vi klarer å fylle opp bussen, fortsetter Thomas og er ivrig som bare han kan være. – Guttene fortjener at vi stiller mannsterkt på supportertribunen. Jeg regner med at det går greit å fylle plassene i bussen.

Hvordan vil reisen foregå? – Jo, vi kjører fra Extra Arena klokka 10.00 på kampdagen 16. mai. Vel framme i Kristiansund forbereder vi oss til kampen og spiser middag. Kampen starter klokka 18.00 og er ferdig før klokka 20.00. Da returnerer bussen med oss rett tilbake til Ranheim.

-        Vi har fått til en ganske rimelig tur, sier Thomas. – For 400,- kroner får du transport, middag og mye moro sammen med likesinnede. Prisen inkluderer ikke kampbillett, men kampbilletter skaffes. Innbetalingen kan interesserte vippse til 509 976 eller overføre til konto: 1506.04.11406. Turen er åpen for alle fotballvenner!

Påmeldingsfrist torsdag 10. mai

Thomas gjentar dette: Prisen inkluderer middag, men ikke kampbillett! NB! Skriv hva og hvem innbetalingen gjelder! 15060411406.Påmeldingsfrist torsdag 10/5 - midnatt.

FORZA RANHEIM!