A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

Mandag 21. mai spiller Ranheim hjemme mot en av de forhåndstippede seriefavorittene, Molde. Det skremmer på langt nær det offensive og spillekloke Ranheimslaget. Kampen blir en av de store i årets serie, lille Ranheim mot Røkkes Molde. Der i gården har det sjelden vært mangel på penger! Det har det vært i Ranheim. Kampen er derfor ideell for å kjøpe og overrekke FOLKETRIBUNEN til laget i vårt hjerte. I forbindelse med overrekkelsen gir vi 2 billetter på hovedtribunen til en av våre lesere. Det du må gjøre er å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved mottakelse av mailen er du med i trekningen. Fristen for innsending er onsdag 16. mai klokka 16.00. Trekningen skjer samme kveld.

GAVEOVERREKKELSE

I pausen på denne spennende kampanen vil Ranheimsfotballens Venner, Ranheimspatrioten og Ranheimsavisa overføre det innsamlede beløp til Frank Lidahl som er daglig leder i Ranheim Fotball. Det overleverte beløp skal benyttes til kjøp av tribuneplasser. Vi har valgt å kalle «vår» tribune for FOLKETRIBUNEN. Navnet kom dalende ned som et svar på: hvem har skaffet disse pengene? Jo, det er folket på Ranheim og faktisk folk fra andre kanter av landet. Vi takker de mange hundre som har bidratt med små og store beløp som til sammen har resultert i nærmere en halv million kroner!

Jeg følgr grunn til å takke noen spesielt. Det er byens formannskap, Jens Juberg og hans NorDesign og Ranheims Nærmiljøstiftelse for svært gode bidrag. Uten deres hjelp hadde vi ikke nådd vårt ønskede mål på 400.000 kroner!

Denne innsamlingsaksjonen viste at Ranheimsfolk, folk utenfor Ranheim, folk fra Bergen, Oslo, Bodø. Tromsø, Bærum, Molde og Kristiansund støtter opp om Ranheim Toppfoball. Jeg kan ikke si annet enn at dette rører oss som har stått i spissen for denne aksjonen.

Vi håper mange blir med på «festen»

Kampen mot Molde blir sikkert en fest i seg selv, men festens høydepunkt må utvilsomt bli det øyeblikket når vi overleverer sjekken til Frank og ber han kjøpe tribune for oss av Tribunemannen. Jeg tror dette er en unik handling i norsk Eliteserie? Jeg kan slett ikke se for meg at noe slikt har skjedd i en annen eliteserieklubb. Det forteller bare godt om oss på Ranheim, vår entusiasme, vårt engasjement og vår vilje til å stå opp for noe når det gjelder!

I så måte lever «dugnadsbygda» Ranheim i beste velgående. Et stort antall timer er lagt ned for å gjøre banen klar for Eliteserien, dugnadstimer legges ned ved avvikling av eliteseriekampene og hver dag gjennom iver, arbeid og interesse for laget som er i vårt hjerte, et lag som har sjarmert hele fotball-Norge!

Vi takker dere alle for hjelpa!