A+ A A-

av: Kjell Arntzen                     foto: Adresseavisa

Ranheim Molde

Denne gjengen lar seg ikke knekke. En meget god Løkberg (i front) gikk i krigen for en gnistrende oppvisning mot Ole Gunnars Molde

Med to fingre og en masse glød og begeistring har jeg satt meg ved tastaturet. 45 minutter har gått siden Ranheim nok en gang gikk av banen med 3-1 seier! Etter at Molde hadde et visst grep på 1. omgang overspilte de på langt nær våre helter. Da lagets nummer 8, Babacar Sarr, sendte av gårde en suser fra ca. 25-meters hold som Even bare hørte susen av, var det bare å notere at det sto 0-1 til Molde etter 23 minutter. Jeg hadde på ingen måte resignert. En sterk tro på at Ranheim nok en gang kom til å slå tilbake etter å ha ligget under, kjente jeg langt inn i mitt «Ranheims-hjerte».

Strålende 2. omgang

Ranheim spilte på langt nær noen dårlig førsteomgang. Selv om Molde ledet med ett mål og hadde en to-tre kvalifiserte sjanser som Even måtte strekke seg etter var heller ikke Ranheim helt uten muligheter. La gå med at Molde ledet og så ut til å være fornøyd med det, så var «Løken», Mads og Kim ikke det.

Ranheim tok raskt føringen etter pausen. Det tok bare fire minutter før måltyven, Mads Reginiussen, ordnet balanse i regnskapet. Et mønsterangrep ble trukket opp på høyresida som endte hos en opplagt Kim Riksvold. Han serverte et strøkent innlegg som Mads møtte bakerst ved venstre stolpe, - og hva skjer da? Jo, et typisk Ranheimsangrep ble avsluttet med scoring av Mads, Dermed 1-1 og hjemmelaget i en mer ledende rolle på banen.

Det gikk ikke mer enn 10 minutter etter Mads hadde redusert før et nytt angrep var under oppseiling på høyresida. Et langt framlegg som så ut til å gå utover mållinja satte turboen inn hos Løken. Han nektet å gi opp et tilsynelatende spolert angrep, fikk tak i ballen og slo den presist inn mot Kim Riksvoll som kaldt overlistet Andreas Linde i Moldemålet. Kampen var snudd og herfra og inn var det mest Ranheim!

Mikke la på til 3-1

De to foregående kampene mot Odd og Kristiansund hadde endt med 3-1 seire for Ranheim. Nok et innlegg fra høyre, denne gang fra en god og opplagt Øyvind Storflor. Innlegget endte hos Mikke Karlsen. Han var klar for å punktere kampen og ga oss 3-1.

Vi var nærmere 4-1 enn Molde var redusering. Løken fikk ikke skikk på beina da han kom alene med Linde. Vi tilgir en alltid godt kjempende og løpsvillig Kristoffer Løkberg for dette. Det må være måte på hvor mye kraft og ork som er igjen i beina etter knallhard jobbing i samfulle 90 minutter! Løken var rett og slett elskelig i dette oppgjøret!

Hele laget og Svein var best

I dag er det nær på umulig å peke på noen enkeltspillere som den beste. Min konklusjon er at hele laget var oppofrende og tidvis strålende. Hele laget får bestemannsprisen, men må dele den med en usedvanlig klok og rolig trener i Svein Maalen. Vi gleder oss med laget og ser med spenning og forventning fram til fortsettelsen.